Από τη Χριστιάνα Μπακατσιά


«Διαψεύδω όλα όσα γράφτηκαν! Είναι προπαγάνδα, δεν έχω πει τίποτα σε καμία εφημερίδα για τον Πολάκη. Δεν γουστάρω κανέναν Πολάκη», αποκαλύπτει μιλώντας στη «Freddo» η Αφροδίτη Αδάμη.
Τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η όμορφη Πατρινιά «γουστάρει με τρέλα τον Παύλο Πολάκη», αναπληρωτή υπουργό Υγείας, και τον θεωρεί τον πιο σέξι πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, με την ίδια ωστόσο να βάζει τέλος σε όλα όσα ειπώθηκαν, φανερά εκνευρισμένη. «Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να πολιτευτώ στο μέλλον, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, ούτε έχω πει οτιδήποτε για κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, ποτέ! Είναι αηδίες όλα όσα έχουν γραφτεί και εμπλέκουν το όνομά μου», λέει χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Αδάμη.

Οικογένεια


Η όμορφη κοπέλα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τις πορνό ταινίες του Σειρηνάκη, στις οποίες πρωταγωνίστησε. Εχει τελειώσει την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ είχε αποφασίσει να γίνει πορνοστάρ για την τρέλα της, αλλά και γιατί της άρεσε το σεξ. Σήμερα φαίνεται πως έχει αποφασίσει, έστω και προσωρινά, όπως τονίζει, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. «Εχω έναν χρόνο να κάνω ταινία ερωτικού περιεχομένου. Είμαι χορεύτρια πλέον και διδάσκω. Μένω πλέον στη Θεσσαλονίκη. Δεν ασκώ το επάγγελμα της Ιατρικής», αναφέρει, ενώ αποκαλύπτει πως θέλει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια: «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Είναι ένα κεφάλαιο που προσωρινά έχει κλείσει. Εχω αποφασίσει να σταματήσω από τις πορνό ταινίες, τουλάχιστον για τώρα».

«Τα άφησα πίσω»

Η Πατρινιά Αφροδίτη φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση πλέον με την κοπέλα που γνωρίσαμε και μιλούσε για την απόλυτη απελευθέρωση που ζούσε, γυρίζοντας ταινίες. Η ίδια δεν απαρνείται το παρελθόν της και δεν μετανιώνει για τίποτα, αλλά, όπως η ίδια αναφέρει: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και είχα τη δυνατότητα, θα διέγραφα τα βίντεο στα οποία είχα πρωταγωνιστήσει, γιατί δεν θα ήθελα να τα δει ο μέλλον σύζυγός μου και τα παιδιά μου. Αλλά έστω και προσωρινά, το έχω αφήσει πίσω, είναι ένα κομμάτι από το παρελθόν μου, ήταν μία τρέλα της ζωής μου, που γούσταρα κιόλας».

Οσο για το πώς αντέδρασε η οικογένειά της όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου: «Η οικογένειά μου δεν χάρηκε, το πήρε λίγο στραβά, αντέδρασε όπως θα αντιδρούσε κάθε ελληνική οικογένεια. Αλλά, από την άλλη, δεν σταμάτησε να με αγαπάει».
Η Αφροδίτη Αδάμη έχει αφήσει πίσω της τις ταινίες πορνό, και το νέο ξεκίνημα που έκανε στη Θεσσαλονίκη ευελπιστεί να έχει ευτυχή κατάληξη, με τη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας.