Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Sin Boy, στο πλατό της εκπομπής «The 2night show».

 
 
 
View this post on Instagram

Vjiduuivfyicmjud745783

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

Ο εκκεντρικός τραγουδιστής ξέσπασε κατά του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας πως δεν ήταν καθόλου αστεία η σάτιρά του για το «Mama» στους «Ράδιο Αρβύλα».

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη.

Ότι χειρότερο. Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια. Έκανε το «Mama» και δεν ήταν αστείος καθόλου.

Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το «Mama», κάνουν όλοι κάτι «Mama» για να πουλήσει, κατάλαβες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικο βίντεο που ακολουθεί:

Ο τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός τον τελευταίο καιρό λόγω του τραγουδιού «Mama» που έχει γίνει viral, μίλησε για τους γονείς του που ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ο ίδιος στα παιδικά του χρόνια.

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι, οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό.

Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό. Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα, δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”», είπε μεταξύ άλλων ο Sin Boy.

Δείτε όλη την συνέντευξη: