Η 45χρονη Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη το χαστούκι που έριξε σε θαυμάστρια του Αποστόλη Τότσικα, η οποία του τριβόταν, όπως τόνισε, πολύ προκλητικά.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει.

Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε», είπε η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε τι είπε η Ρούλα Ρέβη στο σχετικο βίντεο που ακολουθεί:

Αποκάλυψε ακόμα πως πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, με καβγάδες και εντάσεις στην οικογένειά της.

Μεγάλωσε σε ένα σπίτι που δεν υπήρχε ποτέ ησυχία και η κατάσταση ήταν περίεργη. Παρά το γεγονός πως οι γονείς της «κλέφτηκαν» όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, η σχέση τους δεν ωρίμασε ποτέ και τα προβλήματα αντί να λύνονται, μεγάλωναν.

Τα οικονομικά προβλήματα και ο μποέμ χαρακτήρας του πατέρα της την έκαναν μια αντιδραστική έφηβη που αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχολείο.

«Υπήρχαν καθημερινά καβγάδες και εντάσεις μέσα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο, ενώ κάποια στιγμή λόγω της κατάστασης κόντεψε να… τρελαθεί.

Η αποκάλυψη αυτή της φωτογράφου, μας άφησε πραγματικά άφωνους, μιας και δεν το γνωρίζαμε και όπως είπε και η ίδια, αυτό ήταν κάτι που το είπε για πρώτη φορά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: