To 2019 είναι μια χρονιά θρίαμβος για την σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς μετά τον εγχώριο πάταγο, οι διεθνείς ανανγωρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη!

Μετά το πρώτο δημοσίευμα στο Designers Profile της έντυπης αγγλικής Vogue, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα fashion brands στην Ευρώπη.

Η εν λόγω ενότητα του περιοδικού, στόχο έχει να συστήσει στο κοινό που αγαπά τη Μόδα και ακολουθεί τις τάσεις, τους νέους, fashion-forward σχεδιαστές prêt a portet. Και κάπως έτσι ο διεθνής Τύπος, κλείνει το μάτι για άκομα μια φορά στην Υβόννη Μπόσνιακ και υποκλίνεται στο ταλέντο της.

Το βρετανικό εμβληματικό περιοδικό μόδας Harper’s Bazaar την ξεχωρίζει και την τοποθετεί και αυτό με τη σειρά του στο πάνθεον των νέων δυναμικών brands, που κάθε fashionista πρέπει να γνωρίζει και αξίζει να εμπιστευτεί.

Η μέρα αυτή για την Υβόννη Μπόσνιακ είναι αποτέλεσμα σκληρής εργασίας και στοχοπροσήλωσης. Είναι μια λαμπρή και δίκαιη επιβράβευση για το δημιουργικό όραμά της, το οποίο απέκτησε ζωή.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Speechless and freaking proud !!!!! ... Thank you @bazaaruk for featuring @yvonnebosnjak at the June issue !!!!!! #walktheline #harpersbazaaruk #yvonnebosnjak #patience #hardwork #myteam #persistence #fashion #fashiondesigner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

And then I woke up to this ! @vanityfairuk THANK YOU !!!!! Cheers to my team @yvonnebosnjak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις