Αρκετοί είναι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, οι οποίοι επέλεξαν για τις φετινές πασχαλινές διακοπές, να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είναι από δύο από αυτούς, οι οποίοι διάλεξαν να πετάξουν ως την εξωτική Χαβάη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε τα μαγιό του και τα καλοκαιρινά ρούχα του και ταξίδεψε στην εξωτική Χαβάη, ενώ όπως δημοσίευσαν στα social media, νοίκιασαν αμάξι και κάνουν road trip σε όλο το νησί. Το ζευγάρι παρουσιαστών έχει ήδη επισκεφτεί μέσα σε λίγες ώρες τις περιοχές Waikini και Kailua ενώ δεν γινόταν και να μην επισκεφτεί την παραλία Lanicai για μια βουτιά.

Μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας, η Ευριδίκη Βαλαβάνη μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο, έβαλαν σκοπό να χαλαρώσουν, να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να γεμίσουν μπαταρίες.

Το ζευγάρι που είναι ενάμισι χρόνο μαζί λατρεύει να ταξιδεύει και να ανακαλύπτει συνεχώς καινούριους προορισμούς. Από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο εξωτικό νησί δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμές από τις διακοπές τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με ρομαντικά στιγμιότυπα στο πλευρό του αγαπημένου της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Aloha????????from Hawaii???? #hawaii #lanikaibeach #easter2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos Official (@costavasaloshd) στις

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello from Hawaii ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) στις