Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όπως σας ενημερώσαμε, ο Ευθύμης Ζησάκης δεν μπόρεσε να είναι στο γύρισμα του Your Face Sounds Familiar καθώς δυο ημέρες νωρίτερα είχε ατύχημα με την μηχανή του.

Ο ηθοποιός μέσα στην ατυχία του, στάθηκε και τυχερός αφού ναι μεν τραυματίστηκε αλλά όχι σοβαρά. Έμεινε για μερικές ημέρες στο νοσοκομείο καθώς είχε χτυπήσει στο κεφάλι και έπρεπε να τεθεί σε επίβλεψη.

O ηθοποιός βγαίνοντας από το νοσοκομείο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «To πρωινό»: «Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή του και οφείλεται καθαρά σε λάθος δικό μου. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα ένα λάθος χειρισμό. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο μετά το ατύχημα και αυτό φόβισε τους γιατρούς και με ξεψάχνισαν. Είμαι δυνατός για το Πάσχα και να επιστρέψω στο Your Face Sounds Familiar και στις άλλες μου θεατρικές υποχρεώσεις…»!

Όσο για την επίσκεψη που τον συγκίνησε ανέφερε: «Την ώρα που ξύπνησα στο νοσοκομείο αντίκρισα ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες που δεν το γνώριζα και είπε στη μαμά της ότι θέλει να με δει γιατί χτύπησε. Ήρθε και μου έφερε μία εικόνα ενός Αγίου και με έκανε μία ζεστή αγκαλιά και ήταν το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει. Όταν περνάς δύσκολα, θυμάσαι ότι σημαντικό είναι να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον».