Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από τον ΑΝΤ1 μπορεί να προλογίστηκε ως προσωρινή από την ίδια, αλλά άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για πληθώρα δημοσιευμάτων που αφορούν άλλα πρόσωπα του σταθμού. Ένα απ΄αυτά είναι και ο Γιώργος Λιάγκας που έμεινε ανενεργός για μια ολόκληρη σεζόν, χωρίς να είναι δική του υπαιτιότητα.

Το τελευταίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια ολοκληρώνεται ο δεύτερος χρόνος και απομένει ένας χρόνος optional, δηλαδή αυτό το +1 που τίθεται πάντα στην ευχέρεια της επιχείρησης. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι όμως, δύσκολα θα γίνει η επέκταση.

Ειδικά μετά και τα τελευταία. Από χθες το βράδυ διάφορα δημοσιεύματα τον θέλουν εκτός καναλιού και μάλιστα με το ανάθεμα πάνω του. Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε δύο χαρακτηριστικά σχόλια στο προφίλ του στο Twitter και άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούν ως παπαγαλάκια του ΑΝΤ1.


Ειδικά με το ακόλουθο φαίνεται να δείχνει προς ΑΝΤ1 μεριά αναφερόμενος προφανώς σε κάποιο δημοσίευμα που περιγράφει το τέλος της συνεργασίας ως «ο ΑΝΤ1 έριξε χυλόπιτα στον Λιάγκα» ή «διώχνει τον Λιάγκα ο ΑΝΤ1». Κάτι που σίγουρα δεν θα ταιριάζει για να περιγράψει το τέλος. Το συμβόλαιο τελειώνει, ο Λιάγκας είναι απόλυτα ξενερωμένος με τον ΑΝΤ1 και αν δε γίνει ανανέωση, δεν θα πρόκειται για χυλόπιτα από τη μία προς την άλλη μεριά.