Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, υποστηρίζοντας πώς η σχέση τους τελείωσε πριν δύο μήνες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Βίκυ Κάβουρα μπήκε ανάμεσά τους. «Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Τα λεγόμενα της Αγγελικής Ηλιάδη σχολιάστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό«, με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της να τοποθετούνται σχετικά μ’ αυτά. Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού φρόντισαν να εξασφαλίσουν αποκλειστική απάντηση του διεθνή ποδοσφαιριστή στους ισχυρισμούς της πρώην συντρόφου του. Ο Άρης Καβατζίκης διάβασε τη δήλωση του Σάββα Γκέντσογλου, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική…».

Από την άλλη και ενώ η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει πάρει ακόμη θέση, το μεσημέρι της Τετάρτης δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Το χαμόγελό μου εκφράζει την ελευθερία μου και κανείς δεν μπορεί να μου το κλέψει».