Ο Λάκης Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια που κάνει το «Αλ Τσαντίρι news» ποτέ δεν έχει κρύψει τα συναισθήματα του και δε διστάζει να τα εκφράζει ακόμη κι επί σκηνής. Θυμός, χαρά, λύπη, πένθος, όλα όσα αισθάνεται ο γνωστός καλλιτέχνης, τα μοιράζεται με το κοινό του.

Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Τρίτης. Ένα βράδυ που για τον Λάκη Λαζόπουλο είχε ιδιαίτερη σημασία, μιας και στις 2 Απριλίου είναι η ημέρα που γεννήθηκε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Οι δύο άνδρες υπήρξαν καλοί φίλοι και ο σπουδαίος τραγουδιστής τον τιμούσε με την παρουσία του στο τηλεοπτικό «Τσαντίρι» του.

Και με αφορμή τα γενέθλια του αξέχαστου τραγουδιστή, ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα, κλείνοντας και με αυτό τον τρυφερό τρόπο της εκπομπή του.

Έτσι, θέλησε να κλείσει με ένα τραγούδι του αξέχαστου ερμηνευτή, προβάλλοντας παράλληλα πλάνα από τότε που ο Μητροπάνος ήταν καλεσμένος του.

Την ώρα που προβάλλονταν τα συγκεκριμένα πλάνα, το κοινό από κάτω σηκώθηκε όρθιο χειροκροτώντας παρατεταμένα. Η κίνηση αυτή συγκίνησε τον Λαζόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

«Με συγκινείται με αυτό που κάνατε αυθόρμητα για έναν τόσο καθαρό άνθρωπο, τόσο καθαρό καλλιτέχνη σαν τον Δημήτρη Μητροπάνο γιατί ένιωσα το ίδιο συναίσθημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 02/04/2019.