Ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones θα υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά αυτήν την εβδομάδα, στη Νέα Υόρκη, και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, έγραψε το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters.com, επικαλούμενο δημοσιογραφικές πηγές.

Αυτός ήταν ο λόγος που το συγκρότημα ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά προκειμένου να δώσει στον Μικ Τζάγκερ τον χρόνο που χρειάζεται για να υποβληθεί στην ιατρική θεραπεία.

Ο 75χρονος αναμένεται πίσω στη σκηνή γύρω στο καλοκαίρι.

Η μπάντα το Σάββατο ανακοίνωσε ότι αναβάλλει όλες τις συναυλίες του, στην προγραμματισμένη περιοδεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά για να δώσει στον Jagger χρόνο για να γίνει καλά. Δεν διευκρίνισε ποια θεραπεία χρειάζεται ο Jagger, αλλά δήλωσε ότι αναμένεται να έχει πλήρη ανάκαμψη.

Η περιοδεία της Βόρειας Αμερικής είχε προγραμματιστεί από τις 20 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου.

Ο Jagger φωτογραφήθηκε την Κυριακή στο Miami Beach της Φλόριντα με τη σημερινή φίλη του, χορεύτρια μπαλέτου Melanie Hamrick, τον μικρό τους γιο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

Ο Βρετανός τραγουδιστής δεν εξήγησε το ιατρικό του θέμα, αλλά είπε στους οπαδούς σε ένα tweet το Σάββατο ότι θα «δουλεύει πολύ σκληρά για να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό».