Ο λόγος για την 21 ετών από την Σερβία που θέλει αποδείξει ότι κάνει καθημερινά έρωταμε τον 74χρονο αγαπημένο της και βρήκε τον πιο απίστευτο τρόπο όπως γραφει η telegraf.rs

Η Milijana Bogdanovic αποφάσισε μαζί με τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερό της αρραβωνιαστικό της να κάνουν αίτηση - και τελικά να γίνουν δεκτοί - στο ριάλιτι σόου για ζευγάρια με τίτλο «Parovi» που θα μεταδοθεί από σερβικό κανάλι.

Η εντυπωσιακή κοπέλα από την Σερβία υποστηρίζει ότι με τον 74χρονο αγαπημένο της κάνουν καθημερινά έρωτα, παρά τα προβλήματα καρδιάς που αντιμετωπίζει ο 74χρονος. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει δεν χρησιμοποιούν βιάγκρα.

Το ζευγάρι υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την σεξουαλική του ζωή και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η 21χρονη υποστηρίζει ότι οι δύο τους θέλουν πάρα πολύ να κάνουν οικογένεια διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται να νιώσει έλξη για τους νεότερους σε ηλικία συμπαίχτες της «γιατί δεν έχουν γκρίζα μαλλιά ούτε φοράνε γυαλιά, άρα δεν με ενδιαφέρουν», όπως σημειώνει η Dailymail

«Σαφώς και θα κάνουμε έρωτα, γιατί όχι; Θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω ένα παιδί. Αν όχι στο ριάλιτι, θα το κάνουμε μετά το παιχνίδι» δήλωσε η Μιλιάνα.

Το ζευγάρι μάλιστα, σχεδιάζει να παντρευτεί στις 7 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο 74χρονος έχει ήδη τρία παιδιά, 40, 35 και 30 ετών από τον πρώτο του γάμο και δύο εγγόνια, 13 και 11 ετών.