Ο λόγος για την Ιρένε Τροστ (Iréne Trost), ένα προσωπο που πάντα κερδιζει το ενδιαφέρον.

Με αφορμή το μικρό αφιέρωμα στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας ανέφερε ότι ετοιμάζει κάποιες εμφανίσεις που θα έχουν βάση πάνω στη μίμηση, και θα είναι ένα show που θα συμπεριλαμβάνει τραγούδι και μίμηση που είναι πραγματικά το φόρτε της (δεν μπορεί να πει περισσότερα μην χαθεί η έκπληξη).

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή τη περίοδο ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, και είναι πολύ ευτυχισμένη γι αυτή την δουλειά της.

Η Μύκονος είναι το νησί που περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της, και στο πέρασμά της αφήνει ζαλισμένους όσους την αντικρίζουν, γιατί μπροστά στην Ιρένε δε μπορεί να υπάρξει αντίσταση, και κανείς δε μπορεί να βγει σώος.

Μπορεί η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Ιρένε Τροστ να μην είναι τωρινή, αλλά την επίδραση της την κάνει. Η Ιρένε θυμάται το περσινό καλοκαίρι με το πλεκτό της μαγιό.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 

A post shared by IréneTrost (@irene_trost) on

Αν η λέξη «απόλαυση» έχει αξία για τα μάτια σας τότε η Ιρένε Τροστ την δίνει απλόχερα.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 

A post shared by IréneTrost (@irene_trost) on

Mε μπαμπά Ολλανδό και μητέρα Ελληνίδα, δεν θα μπορούσε να μην είναι σέξι και ταλαντούχα.

irene_lifeis

Ήρθε στην Αθήνα από το Άμστερνταμ και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 16 της, όταν με κάποιους φίλους έφτιαξαν μια μπάντα.

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Πάνος Κιάμος.

Στον ελεύθερο της χρόνο της πηγαίνει κινηματογράφο και κάνει βόλτες με καλή παρέα. Βέβαια, της αρέσει πολύ ο αθλητισμός, κάτι με το οποίο ασχολείτο από μικρή, έκανε στίβο, κολύμβηση και πατινάζ, ενώ τώρα παίζει τένις και κάνει χορό.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook  και στο Instagram

Το 2017 την είδαμε να λαμβάνει συμμετοχή στο παιχνίδι του ANT1 «Your Face Sounds Familiar», όπου ήταν πάρα πολύ καλή.

Έτσι, είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις αναρτήσεις της από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram: