Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς περιγράφει γεγονότα της ζωής του που τον σημάδεψαν όπως για παράδειγμα ότι τον απήγαγαν τρεις φορές.

Ο Βασίλης Καρράς είπε ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων του στην Θεσσαλονίκη όχι μια αλλά τρεις φορές. Περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε με τους ένοπλους να απειλούν τον ίδιο και τους δικούς του.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι όλη αυτή η περιπέτεια παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του την ζωή.

Ο Βασίλης Καρράς τα αποκαλύπτει όλα αυτά στην εμπομπή του Νίκου Κοκλώνη, «It’s Showtime» βράδυ του Σαββάτου στις 20:00, στο ψυχαγωγικό σόου του Νίκου Κοκλώνη. Εκεί περιγράφει πως κατάφερε να σωθεί από τα χέρια των απαγωγέων του.

Επίσης, στην ίδια εκπομπή ο σπουδαίος Σαλονικιός ερμηνευτής παίρνει θέση και για τον πρόσφατο τσακωμό μεγατόνων του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα, ο οποίος επέφερε και την πρόωρη λήξη της συνεργασίας τους.

Να θυμίσουμε πως αυτή την περίοδο ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζεται να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με ανέκδοτους στίχους αλλά και αγαπημένα τραγούδια του και μια ηχογραφημένη συνέντευξή του.

Τα έσοδά του, θα διατεθούν για τη δημιουργία ενός κοινωφελούς ιδρύματος όπως το «Σπίτι του Ηθοποιού», το οποίο θα ονομάζεται η «Στέγη του Τραγουδιστή» και αποτελεί όνειρο ζωής για τον καλλιτέχνη.