Για τις φήμες που έλεγαν ότι η Δούκισσα Νομικού είχε ζητήσει να κάνει το Πρωινό του ΑΝΤ1 ρώτησαν την ίδια οι δημοσιογράφοι κι εκείνη απάντησε ενοχλημένη από αυτά που είχαν ειπωθεί και γραφτεί. Οι δηλώσεις της έπαιξαν στο Πρωινό και οι συντελεστές της εκπομπής πήραν θέση για το θέμα.

Αρχικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Είχε ακουστεί ότι της είχαν προτείνει το Σαββατοκύριακο κι εκείνη είπε ότι δεν θέλει να κάνει Σαββατοκύριακο λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων και ότι αν έκανε κάτι θα έκανε το Πρωινό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε προτείνει τον εαυτό της για το Πρωινό. Αυτό το «φάτε κάποιον και βάλτε με στη θέση του» δεν θα το έλεγε ποτέ».

 Η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να μπει μια τελεία στο θέμα, δήλωσε: «Είχε δώσει μια συνέντευξη στο People και από εκεί και πέρα πολλοί δημοσιογράφοι και μένα τότε μου είχαν πει διάφορα. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς πως είπε «απολύστε κάποιον». Δεν θα το έλεγε ποτέ».

Ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό, ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Αν δεν είσαι μπροστά σε μια επαγγελματική κουβέντα, είναι εύκολο να γίνει παρεξήγηση».

«Δηλητήριο» η Δούκισσα Νομικού όταν την ρώτησαν για το Πρωινό (vid)