Η Καίτη Φίνου ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που είχε όταν ήταν 16 χρονών και την έκτρωση που έκανε, καθώς ήταν ένας απαγορευμένος έρωτας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά που έχασε, ένα του Στάθη Ψάλτη και ένα του Λευτέρη Πανταζή.

«Όταν πρωτοέκανα έρωτα, ήμουν μικρή, έμεινα έγκυος. Δεν ξέραμε τότε την προφύλαξη και όλα αυτά. Έκανα κρυφά την έκτρωση, δεν το είχα πει ούτε στη μητέρα μου. Και πρέπει να ήταν αλμπάνης ο γιατρός γιατί είχα πολλές παρενέργειες μετά. Ήμουν σε ιδιωτικό, σε σπίτι… Ήμουν 16, 17 ετών. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Ο σύντροφός μου τότε ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν απαγορευμένος έρωτας γιατί γνώριζαν οι δικοί μου την οικογένεια του και δεν ήθελαν με αυτή την οικογένεια να είμαι εγώ», είπε η Καίτη Φίνου.

«Ήμουν με τον Στάθη Ψάλτη και ανέβηκα πάνω σε μία σκάλα για να κατεβάσουμε κάτι αυτόγραφα από το πατάρι. Δυστυχώς έπεσα και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήμασταν δυόμισι χρόνια. Εκεί συνέβη από μόνο του. Έκανα πρόβες, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και…», εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου.

 
«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού στα 15 μου! Άρχισα να φοβάμαι τους άντρες, έπινα για να ξαπλώσω με κάποιον…»
 
Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη για την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε σε ηλικία 15 ετών, κάτι που αργότερα την οδήγησε στο αλκοόλ.

«Δέχτηκα απόπειρα βιασμού σε νεαρή ηλικία, στα 15 μου. Ήταν ένα άτομο που του φιλικού περιβάλλοντος. Είναι μια πολύ άσχημη εμπειρία. Όλα αυτά που περνάς από την παιδική σου ηλικία είναι βιώματα, τα οποία αργότερα ξεσπάνε. Αρχίζεις και τα βγάζεις είτε στη σχέση σου… Όλα αυτά από την παιδική σου ηλικία και ο βιασμός ήταν και αυτό κάτι που με έκανε να φοβάμαι τους άντρες, να με κάνει να πίνω για να μπορώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι με κάποιον.

 

Δεν μπορούσα χωρίς να έχω πιει ποτό, εκτός λίγων εξαιρέσεων. Μετά από κάποια στιγμή στη ζωή μου δεν μπορούσα. Έγινε καθημερινή συνήθεια το ποτό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αλκοολισμός γιατί δεν ξυπνούσα το πρωί για να πιω ένα ποτό. Στο θέατρο σαφώς δεν έπινα ποτέ μου, αλλά περίμενα με αγωνία να έρθει το βράδυ για να βγω έξω να πιω ένα ποτό για να σταματήσω να ψιλοτρέμω. Νομίζω ότι σταμάτησα το ποτό στο τσακ», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.