Κριός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Κριοί σήμερα θα ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης σήμερα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις τις οποίες θα πρέπει να φιλτράρετε με ιδιαίτερη προσοχή γιατί το πιθανότερο είναι πίσω από τα μεγάλα λόγια να κρύβεται το απόλυτο κενό.

Ερωτικά

Βαδίζοντας προς το τέλος της εβδομάδας αυτής, θα πρέπει να καθίσεις και να σκεφτείς, τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου από την αρχή. Να επανεξετάσεις τη σχέση που έχεις με τον άνθρωπό σου. Να ζυγίσεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον. Τι δίνεις, τι παίρνει, αν αυτό σε ικανοποιεί και σε ποιο βαθμό. Κάπως έτσι θα πρέπει να κινηθείς και εσύ που μπορεί να μην έχεις αυτό τον καιρό κάποια σχέση αλλά τυχαίνει συναισθηματικά να τρέφεις κάποια αισθήματα για έναν άλλο άνθρωπο. Τι δίνεις, αν παίρνεις και αν υπάρχουν προοπτικές.

Ταύρος

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα δώσει εκφραστικότητα στο λόγο σας. Από την άλλη πλευρά όμως, εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι είστε επιφυλακτικοί με τις νέες οικονομικές συνεργασίες, που σας προτείνουν άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ερωτικά

Ίσως μέσα σου να νιώσεις την ανάγκη και την επιθυμία να έκανες κάποια πράγματα που θα σε ανανέωναν. Θα αποσυμφορούσαν το μυαλό σου, θα καθάριζαν τη σκέψη σου. Ζήτα λοιπόν από τον άνθρωπό σου σήμερα να ξεκινήσετε να κάνετε κάποια πράγματα μαζί. Οργανώστε τα από κοινού. Χρόνος υπάρχει, η Άνοιξη είναι μπροστά μας. Το ίδιο σημαίνει και για σένα που αυτό το διάστημα είσαι μόνη ή μόνος. Για να βγεις από τη ρουτίνα σου, ξεκίνα να κάνεις πράγματα που θα σε τονώσουν σωματικά και συναισθηματικά. Βγες και γνώρισε κόσμο. Κοινωνικοποιήσου περισσότερο.

Δίδυμοι

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Δίδυμοι με θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού με αποτέλεσμα να κάνετε κακό στην εικόνα σας. Γι’ αυτό καλό θα είναι να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν μιλήσετε.

Ερωτικά

Μέρα ιδανική σήμερα, στο να προβάλεις τις ιδέες σου και να έχεις την αποδοχή από τους άλλους. Όπου και αν απευθυνθείς θα δεις, ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρεσαι να ακούσουν τη φωνή σου, θα είναι διαθέσιμοι. Πάρε λοιπόν τον άνθρωπό σου κι ανοιχτείτε κοινωνικά. Κι αν είσαι μόνη/ος, διεύρυνε τον κύκλο των γνωριμιών σου με την πρώτη ευκαιρία. Οι ευκαιρίες σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεσαι θα σου δοθούν. Οπότε δεν έχεις παρά να κάνεις τα σωστά βήματα. Πρόσεξε μονάχα να μην στηριχθείς σε υποσχέσεις. Ακόμα δε είναι καιρός να υλοποιηθούν.

Καρκίνος

Έτοιμοι για δράση είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας , ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί όχι μόνο απέναντι στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν, αλλά και σε ποιους θα εκμυστηρευτείτε τα σχέδια σας.

Ερωτικά

Θα έχεις σήμερα κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις, γιατί κάποια πράγματα που περιμένεις να γίνουν, καθυστερούν. Δεν είναι απαραίτητο λοιπόν τη συναισθηματική ένταση που σου προκαλούν, να την αποσυμφορείς με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Γίνεσαι απότομη/ος κι αυτό κουράζει. Αν πάλι είσαι μόνη ή μόνος, η μοναξιά δεν είναι καλός σύμβουλος για αυτά που σε απασχολούν. Βγες από αυτή τη διάθεση, επικοινωνώντας με φίλους. Γνώρισε καινούργιο κόσμο, φλέρταρε και δες το σαν παιχνίδι. Ξεκόλλα από τις συναισθηματικές εμμονές σου.

Λέων

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει σε εσάς τους Λέοντες ότι σήμερα θα πρέπει να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα φώτα. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε για λίγο και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεχτικά ποιους προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε και αν πραγματικά αξίζουν τις προσπάθειες σας.

Ερωτικά

Απέφυγε να δώσεις πολλή σημασία στα μεγάλα λόγια που θα ακούσεις, είτε προέρχονται από τον επαγγελματικό σου χώρο, είτε από κάποια μεγαλεπήβολα, σχέδια που θα σου προτείνει κάποιος για να συμμετάσχεις. Τελευταία έχεις την τάση, να υπερεκτιμάς κάποιους ανθρώπους και να τους δίνεις περισσότερη αξία από όση πραγματικά έχουν. Ο άνθρωπός σου, σου το υπενθυμίζει συχνά πυκνά και μπορεί να τον αποπαίρνεις αλλά να θυμάσαι πως έχει δίκιο. Αν πάλι είσαι μόνη/ος, πρόσεξε τους ερωτικούς σου στόχους. Πολλά άτομα από αυτά, δε σου αξίζουν.

Παρθένος

Οι τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα κουραστικές για εσάς τους Παρθένους, γι’ αυτό και σήμερα αξίζει να το ρίξετε λιγάκι έξω. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια τους και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας τόσο απέναντι σε φίλους και συνεργάτες όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

Ερωτικά

Κάποια σχέδια που κάνεις, κάποια όνειρα που θέλεις να ακολουθήσεις ίσως να μην συμφωνούν με την άποψη του συντρόφου σου. Δεν είναι η διαφορά σας, ότι εσύ θέλεις να προχωρήσεις κι εκείνος θέλει να παραμείνει στάσιμος. Είναι, ότι προσπαθεί να σου εξηγήσει ότι δεν ήρθε ο καιρός ακόμα, για να πραγματοποιηθούν. Όσο για σένα που αυτή την εποχή δεν έχεις μόνιμο δεσμό, προς το παρόν πειραματίσου κάνοντας την ζωή σου πιο ερωτική, αλλά μη δώσεις υποσχέσεις που δε μπορείς να τηρήσεις εσύ, ή ο άνθρωπος που απευθύνεσαι.

Ζυγός

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας σήμερα θα βρεθεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Ωστόσο καλό θα είναι προστατεύσετε όσο μπορείτε τον εαυτό σας, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να γίνονται έντονα σχόλια πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, καλό θα είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και στους διάφορους καλοθελητές.

Ερωτικά

Η ερωτική σου ζωή χρειάζεται ανανέωση. Εδώ και καιρό, δεν φροντίζεις να ταΐσεις συναισθηματικά τον άνθρωπό σου. Μερικές φορές σε πιάνει μία τάση «φυγής» κι αυτό είναι λάθος. Πρέπει να μείνεις πίσω στη σχέση σου και να δώσεις τις μάχες σου. Τις σχέσεις τις χτίζουμε και μερικές φορές αυτό είναι το δυσκολότερο κομμάτι τους. Όσο για σένα που είσαι μόνη/ος, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή να έχεις μείνει πίσω και μακριά από τον ερωτικό στίβο, ή να στοχεύεις καρδιές που δεν είναι ξεκάθαρο, εάν είναι μόνες τους ή έχουν άλλο σύντροφο. Λάθος σου ή σωστό, εσύ ξέρεις.

Σκορπιός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς . Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μιλήσετε στους φίλους σας, για τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επέκτασης στο εξωτερικό. Προσοχή όμως γιατί, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να μεγεθύνει τις προσδοκίες γύρω από τις οικονομικές προοπτικές που έχει ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Εκμεταλλευτείτε την θετική πλευρά του ανάδρομου Ερμή και προχωρήστε στην επανεξέταση του.

Ερωτικά

Οφείλεις σήμερα να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου εντάσεις, ιδίως όταν απευθύνεσαι στον άνθρωπό σου, ζητώντας να σου επιβεβαιώσει ότι σ’ αγαπά. Για να είναι μαζί σου εννοείται ότι σ’ αγαπά. Όμως το τελευταίο καιρό σε πνίγει η ανασφάλεια. Η σκέψη σου διακατέχεται από ασάφεια για το αν παίρνεις εκείνα που θέλεις από το σύντροφό σου. Ηρέμισε. Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, πρέπει να τονώσεις την ερωτική σου διάθεση, για να αποκτήσει έμπνευση η ζωή σου. Βγες έξω και φλέρταρε, χωρίς να επενδύεις συναισθηματικά. Αυτό θα έρθει μόνο του.

Τοξότης

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Τοξότες θα πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην ρύθμιση των οικονομικών σας υποθέσεων που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτη σας Δίας από το ζώδιο σας, με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε διπλά πως πρέπει να συμπεριφέρεστε στους δικούς σας ανθρώπους, και να αφήσετε στην άκρη τις μεγάλες υποσχέσεις.

Ερωτικά

Παρασκευή σήμερα, οπότε σχεδίασε μες στο μυαλό σου, ένα Σαββατοκύριακο που θα είναι αφιερωμένο στο σύντροφό σου. Η πολλή δουλειά και οι προτεραιότητες που έβαλες τον τελευταίο καιρό, δεν είχαν σε πρώτο πλάνο τη σχέση σου. Γι αυτό και πιθανόν να δημιουργήθηκε μεταξύ σας ψυχρότητα. Κέρδισε λοιπόν το χαμένο χρόνο που θα τονώσει τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη/ος είναι θαυμάσια η μέρα να σχεδιάσεις με τους φίλους σου ένα Σαββατοκύριακο. Κάλεσε και τον άνθρωπο που ίσως σε ενδιαφέρει να συμμετάσχει μαζί σας. Έτσι θα τον φέρεις στα νερά σου.

Αιγόκερως

Το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι τα σχέδια σας να μην τα διαφημίζετε χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές εκφράσεις αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα τους.

Ερωτικά

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες σου ανοίγονται και είσαι έτοιμη/ος να πέσεις με τα μούτρα και με ενθουσιασμό για να τους κατακτήσεις. Πρόσεξε όμως τη διαχείριση του χρόνου σου γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να παραμελήσεις για άλλη μια φορά, τον άνθρωπό σου, στο όνομα της καριέρας σου. Όσο για σένα που αυτή την εποχή δε βρίσκεσαι σε κάποια σχέση, έχεις τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, που ίσως συναισθηματικά να πρέπει να βασιστείς σε πιο εφήμερες σχέσεις. Δεν είναι προς το παρόν η εποχή, να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρότερο γιατί δε θα είσαι συνεπής.

Υδροχόος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι ήρθε η στιγμή εσείς οι Υδροχόοι να μάθετε τη λέξη οργάνωση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με προσοχή τη δουλειά σας, για να είστε συνεπείς και αποτελεσματικοί απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να σκεφτείτε με μεγάλη προσοχή στις προτάσεις που σας κάνουν για επαγγελματικές συνεργασίες άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί μπορεί να είναι όπως φαίνονται.

Ερωτικά

Πρακτικά θα σου έλεγα και χωρίς καμία συναισθηματική υπερβολή, ότι έχεις καβαλήσει το συννεφάκι σου κι αναζητάς αλλού τον έρωτα, παντού, εκτός από τη φωλιά σου. Ναι την Άνοιξη όλοι είμαστε ερωτευμένοι, αλλά ξεκινάμε πρώτα από τον άνθρωπό μας. Ακόμα κι εσύ που δεν είσαι σε κάποια σχέση, θέλεις να βιώσεις κάποια πράγματα με πάθος. Νομίζω όμως ότι ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι εσύ το πάθος, είναι περισσότερο «θεωρητικός» στο κεφάλι σου, παρά στο ότι διατίθεσαι να το βιώσεις πρακτικά με έναν άλλο άνθρωπο. Ξεκαθάρισε λοιπόν τι θες μέσα σου.

Ιχθύς 

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού για άλλη μια μέρα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Αρχικά, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και τις φιλοδοξίες σας. Όμως, στην προσπάθεια σας να φτάσετε στην κορυφή και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα ήτανε να πριν δεχτείτε μια πρόταση που φαίνεται στα μάτια σας ιδανική, να την μελετήσετε με μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί τελικά να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Ερωτικά

Ξέρεις πολύ καλά, πώς να είσαι ερωτευμένος και πώς να αγαπάς. Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή, που σε πλημμυρίζει με αυτά τα θεϊκά συναισθήματα. Διοχέτευσέ τα με ένταση στον άνθρωπό σου και γέμισε την ψυχή του με αυτή την ευλογία. Αν δεν είσαι σε κάποια σχέση, σταμάτα να δηλώνεις ότι είσαι ο «αιώνια ερωτευμένος» με τη ζωή. Βγες έξω και φλέρταρε δίχως αύριο γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως θα βρεις ανταπόκριση. Αιτήματα επανασύνδεσης με άνθρωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, χρειάζονται επανεξέταση.

Πηγή: oroskopos.tv