Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δύο παίκτες στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στην κουζίνα του Master Chef εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ απίστευτα σκηνικά. Στο χθεσινό επεισόδιο η δοκιμασία για τους παίκτες ήταν να γίνουν ζευγάρια, να συνεργαστούν αρμονικά και να δημιουργήσουν το ζητούμενο πιάτο. Η επιλογή να γίνει «ζευγάρι» ο οξύθυμος Χαράλαμπος και ο χαλαρός Παντελής ήταν μάλλον «ατυχής» αλλά ανέβασε στα ύψη την τηλεθέαση του ριάλιτι μαγειρικής καθώς οι δυο τους παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Από το ξεκίνημα φάνηκε πως η συνεργασία τους δεν θα πήγαινε καλά. Από πολύ νωρίς και οι δύο παίκτες δεν άργησαν τη λογομαχία με τον Χαράλαμπος να είναι φανερά εκνευρισμένος.

Μάλιστα, όταν ο Κύπριος αναρωτήθηκε αν είναι έτοιμο το κουλί (σ.σ. πηχτή σάλτσα που προκύπτει από το μαγείρεμα και το άλεσμα λαχανικών ή φρούτων) και είδε το αποτέλεσμα άρχισε να φωνάζει:

«Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Δεν είναι κουλί αυτό», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Η συνέχεια το ίδιο εκρηκτική μέσα στην κουζίνα του Master Chef με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Παντελής χαλαρός όπως πάντα έγραφε κανονικά τον Χαράλαμπο και το μόνο που είπε σε κάποια φάση ήταν: «Αν εσύ είσαι μια φορά τρελός, εγώ είμαι δέκα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: