Στην οντισιόν της Άννας Αμανατίδου στο GNTM, η Βίκυ Καγιά είχε «αρπαχτεί» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία της είχε πει και την επική ατάκα «άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη εγώ».

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, βρέθηκε χθες στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη την στιχομυθία που είχε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τέλος του γυρίσματος.

«Με τους κριτές ήμασταν όπως το έβλεπες, δεν υπήρχε κανένα ψέμα. Αυτή η ένταση που είδατε με την Ηλιάνα στον αέρα ήταν η ένταση που υπήρξε. Δεν υπήρξε τίποτα παραπέρα από αυτό. Μετά το γύρισμα ήρθε και μου είπε «δεν πιστεύω να σε ενόχλησε αυτό;» και της είπα «όχι Ηλιάνα μου, αλλά αυτήν γιατί τη θέλετε όμως;». Και βέβαια μετά καταλάβαμε ότι μια χαρά τα πήγε το κορίτσι.

Αυτό είχε γίνει για την Άννα Αμανατίδου, η οποία τα πήγε πολύ καλά μετά. Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε, απλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ένα κορίτσι με τα δικά της τα κυβικά και με τον δικό της σωματότυπο να κάτσει δίπλά σε πολύ λεπτά και ψηλά κορίτσια και να κάνει πασαρέλα. Όμως ήταν τόσο παθιασμένη και άκουγε τα πάντα που τα πήγε φανταστικά, έφτασε μέχρι το τέλος», είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το σχετικο απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Βίκυ Καγιά: «Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στην Μέγκι γιατί…»

Βίκυ Καγιά: «Ήμουν 15 χρονών κι έλεγαν ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή»