Η γνωστή ηθοποιός, την οποία φέτος παρακολουθούμε στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για την αδελφή της, η οποία πέρυσι ήταν παίκτρια του MasterChef.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, την τηλεοπτική «Έλλη» και αδελφή της Νικολέτας Ταβουλάρη, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία της.


Η ηθοποιός μίλησε για την αδελφή της στη Φαίη Σκορδά, για τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και πότε της αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη.

«Η αδελφή μου είχε πει πρώτα στη μαμά ότι είναι ομοφυλόφιλη. Φαινόταν από πολύ μικρή η Νικολέτα. Είχε φέρει η νονά της μια λαμπάδα με Barbie και μου την έδωσε για της πάρω τον Παιχταρά που είχε στολή και μπάλα ποδοσφαίρου. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8 ετών, καταλαβαίνεις. Την έβλεπα που μεγάλωνε από μικρή και περίμενα να συμβεί» δήλωσε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Δε μπορώ να πω ότι από τα 8 περίμενα ότι η αδελφή μου είναι gay. Αργότερα όμως, από τα 14-15 που τα κοριτσάκια αρχίζουν να φτιάχνονται, η Νικολέτα δεν το είχε καθόλου αυτό. Οπότε περίμενα τα επόμενα 2-3 χρόνια πότε θα ήθελε να μου μιλήσει. Στα 17 ήρθε αβίαστα και μου το είπε, την αγκαλιάσαμε και όλα μια χαρά».