Η Πολίνα Πορίζκοβα γερνάει όμορφα, αφού η έκφραση της, αλλά και το σώμα της δεν μαρτυρούν την ηλικία της.

H 54χρονη καλλονή υπήρξε ένα από τα διασημότερα top model των 80s, και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έκδοση του Sports Illustrated το 1983. Σήμερα 36 χρόνια αργότερα επιστρέφει για το ίδιο θέμα: Μια νέα συλλογή που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Ήταν το κορίτσι που το 1988 υπέγραψε ένα (μυθικό τότε) συμβόλαιο 6 εκατομμυρίων δολαρίων με την Estee Lauder, και υπήρξε παντρεμένη με τον μουσικό Ric Ocasek.

Όταν της ζητήθηκε να ποζάρει για μαγιό στα 54 η ίδια oμολόγησε ότι ήταν μια στιγμή συναρπαστική αν και λίγο άβολη. Σκέφτηκε πως υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι υπέροχες στα 50 αλλά οι ίδιες δεν αισθάνονται πάντα έτσι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) on

 Δείτε την Paulina Porizkova το 1985 στο δεύτερο εξώφυλλο της, για το Sports Sports Illustrated.

Όπως εξομολογήθηκε: «Φορούσα ακριβώς τον ίδιο τύπο μπικίνι και μαγιό που θα φορούσα πριν από 30 χρόνια», είπε σχολιάζοντας την ιδέα της νέα φωτογράφησης..

Σήμερα η υπέροχη Αμερικανίδα με καταγωγή από την Τσεχία έχει δύο γιους, δύο εγγονές (από τον γάμο με τον ροκ σταρ συζύγου της Ric Ocasek) και το σπίτι της είναι πάντα γεμάτο νέους και παιδιά.

Η ίδια πάντως, αν και τα εγγόνια είναι του άνδρα της δηλώνει μια υπερήφανη γιαγιά.

Δείτε πώς είναι η Πολίνα στα 54 της χρόνια με μαγιό σήμερα, καθώς και ορισμένες εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram: