Από τη στιγμή που παντρεύτηκε, η Κατερίνα Στικούδη φάνηκε σαν να πήρε απόσταση από αυτό που ήταν. Μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν παντρευτεί. Ήθελε κι η ίδια να το ζήσει όσο δεν πάει, αφού πρόκειται για μια σχέση σχεδόν 10 ετών. Το έζησε, το ευχαριστήθηκε και τώρα ξαναμπαίνει στον χάρτη.

Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που αναρτούσε σπάνια στο Instagram. Δεν είναι οι μηδαμινές τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Είναι κι ότι μουσικά είχε πάρει ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα. Η πρόταση από το Your Face Sounds Familiar ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού. Ήταν η ιδανική ευκαιρία για να κάνει ένα δυναμικό comeback. 

Η Κατερίνα Στικούδη άργησε ξανά να ενδιαφέρει το κοινό. Το κοινό συνολικά. Γιατί το αντρικό κοινό δεν έπαψε να το απασχολεί. Από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People της Κυριακής, μπορούν να εξαχθούν πολλά από τα λεγόμενα της. Μπορούν να εξαχθούν ακόμα περισσότερα από τις φωτογραφίες.

Τόσο αυτή του εξωφύλλου, μα κυρίως αυτή που ανέβασε χθες στο προφίλ της. Ένα τόσο γυμνασμένο κορμί δεν μπορεί παρά να κάνει θραύση με ό,τι κι αν φοράει.

Στην προκειμένη μιλάμε για ένα κολλητό ρούχο που αναδεικνύει τις καμπύλες της. Βοηθάει βέβαια αρκετά και η στάση του σώματος που έχει πάρει η Στικούδη.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Αύριο στο @peoplegreece !!!!! #Sunday #always_cool???? #sexy

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on

  Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη