Η Τάμτα, τον ερχόμενο Μάιο, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει στο Ισραήλ.

Το ΡΙΚ ανακοίνωσε, πριν λίγο καιρό τη συμμετοχή της, με τραγούδι του πετυχημένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P), που έχει τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Σήμερα η Τάμτα μας υποδέχθηκε μαζί με τους συνεργάτες της, την δισκογραφική της Minos Emi και τους ιθύνοντες του ΡΙΚ, στην Κυπριακή Πρεσβεία στην Αθήνα και μας μίλησαν για την συμμετοχή της στο 64ο διαγωνισμό της Eurovision.

Τάμτα μαζί με τους Γιάννη Κουτσαφτάκη, Κική Τσόλκα, Μαργαρίτα Μάτσα και Μιχάλης Μαραθεύτης

Η τραγουδίστρια δήλωσε για την συμμετοχή της στο parapolitika.gr: «Είναι μια πολύ δυνατή στιγμή για μένα, είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που ακόμα δεν το πιστεύω, ούτε εγώ. Έχω καιρό να ενθουσιαστώ με κάτι, όπως αυτό, Άλλωστε έχοντας όλους αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα», ενώ μας έδωσε και μία υπόσχεση: «Εγώ με την ομάδα μου, σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, να σας κάνουμε υπερήφανους».

Τέλος, η όμορφη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόρη και την μητέρα της: «Η κόρη μου αγχώνεται πολύ για εμένα γιατί με νοιάζεται. Και η μαμά μου και η κόρη μου συγκινήθηκαν πολύ. Είναι δίπλα μου και με στηρίζουν, όπως πάντα άλλωστε».

Με τον δημοσιογράφο του parapolitika.gr Τσακίρη Κωνσταντίνου

Το τραγούδι και το βίντεο κλιπ θα παρουσιαστεί στις 5 Μαρτίου, όπως μας αποκάλυψε ο Μιχάλης Μαραθεύτης (Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ) και θα είναι ένα πολύ σύγχρονο και δυνατό ποπ. Όσο για την σκηνική της παρουσία… Οι υπεύθυνοι μας το άφησαν για έκπληξη.