Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Μαρτίου.

Την ευκαιρία για ταξίδια σε όλον τον κόσμο, με πληρωμένα τα εισιτήρια, τη διαμονή και το φαγητό και με μισθό πάνω από 2.200 ευρώ την εβδομάδα δίνει στους ενδιαφερόμενους η γνωστή εταιρεία κρουαζιερας «Royal Caribbean».

Στις 4 Φεβρουαρίου, η Royal Caribbean, ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας με έναν ειδικό διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα της στο Instagram, και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Μαρτίου.

Δείτε το twitter.com

Οι λίστες έχουν γεμίσει με "δουλειές και όνειρα" αφού η εταιρεία αναζητά ανθρώπους να τρώνε πίτσα, να τρέχουν σε ιδιωτικό νησί και να γίνουν επαγγελματίες τουρίστες. Αν θέλετε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο, αλλά χωρίς να πληρώνετε λογαριασμούς, αυτή είναι η δουλειά των ονείρων σας.

Δείτε όλα τα video στο κανάλι: youtube.com

Η Royal Caribbean προσφέρει σε έναν τυχερό να δοκιμάσει τις εκδρομές με τις κρουαζιέρες της, για τρεις εβδομάδες αυτό το καλοκαίρι, και να πληρωθεί 2.000 την εβδομάδα. Ο μαθητευόμενος τουρίστας θα επισκεφθείτε ένα παγετώνα στην Αλάσκα, την Οσάκα στην Ιαπωνία, το Ντουμπάι και να κάνει ράφτινγκ στα Νορβηγικά Φιόρδ.

Η Royal Caribbean ψάχνει για ένα τυχερό που «έχει μοναδική ικανότητα να απαθανατίσει μια στιγμή και να πει την ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σε μια φωτογραφία ή βίντεο στο Instagram, Insta stories ή IGTV με το χάσταγκ #ShoreExplorer και @RoyalCaribbeanUK.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paulo Silvio Pereira????????✈️???? (@paulo.travels) on

Δυστυχώς, ο ρόλος αυτός είναι μόνο για Βρετανούς και Ιρλανδούς πολίτες, ηλικίας από 21 ετών και άνω. Μπορείτε να δείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις εδώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Chrysostomou???? (@mariachrysostomou12.12) on