Μπορεί η καταγγελία της Ρίας Αντωνίου για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της να μονοπώλησε για πολλές ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η πολύκροτη αυτή υπόθεση φαίνεται να κλείνει καθώς τίποτα δε θυμίζει πλέον το πολεμικό σκηνικό μεταξύ Ρίας Αντωνίου και Χρήστου Ψωμόπουλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» οι δυο τους κυκλοφορούν ξανά μαζί στα γνωστά τους στέκια και κέντρα διασκέδασης. Μάλιστα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου Αντωνίου και Ψωμόπουλος διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή και οι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Ρία Αντωνίου μετά από συνάντηση με τον συνήγορό της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, φέρεται να του έδωσε εντολή για απόσυρση της μήνυσης εναντίον του επιχειρηματία συντρόφου της, με τον οποίο εμφανίζονται να είναι και πάλι ζευγάρι.

Η 31χρονη λέει πως «ήταν πολύ ψυχοφθόρο αυτό που έζησα όμως τώρα είμαι σε καλύτερη φάση. Πλέον έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας. Μας συνδέει μια σχέση φιλική. Θα αποσύρω τη μήνυση έτσι ώστε να κλείσει αυτή η υπόθεση που ήταν πολύ ψυχοφθόρα και για τους δύο».