Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα κερδίσει η διάσημη τραγουδίστρια για 7,5 λεπτά ολόκληρα λεπτά που θα διαρκέσει η εμφάνισή της.

Όπως όλα δείχνουν, στη σκηνή της Eurovision 2019 τον ερχόμενο Μάιο θα δούμε και τη Madonna. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη φωλιά των Κου Κου», η βασίλισσα της ποπ ήρθε σε συμφωνία με τους διοργανωτές της EBU και θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό.

Η Madonna θα πει δύο τραγούδια και γι’ αυτά τα 7,5 λεπτά που θα μείνει στη σκηνή θα πάρει 1,650,000 δολάρια, δηλαδή περίπου 1,450,000 ευρώ.

Ουσιαστικά, η διάσημη τραγουδίστρια θα παίρνει 200,000 ευρώ για κάθε ένα λεπτό (3,333 ευρώ το δευτερόλεπτο) που θα βρίσκεται στο Expo του Tel Aviv, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision.

Απολαύστε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ο καναδικός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams θα χρηματοδοτήσει το κόστος της εμφάνισης της με τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια, κατόπιν αιτήματος της Ισραηλινής δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής εταιρείας (Kan) όπως αναφέρουν ενημερωμένες πηγές (en.globes.co), και το κλείσιμο της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Η χρηματοδότηση θα γίνει μέσω του ταμείου της Adams για την επωνυμία του brad name του Ισραήλ, το οποίο παρουσιάστηκε στο συνέδριο Business Globe Israel Business πριν από δύο μήνες.

Ο Adams, ο οποίος έφερε τον αγώνα ποδηλάτων «Giro d'Italia» στο Ισραήλ πέρυσι, αποφάσισε να ιδρύσει το ταμείο για να παρουσιάσει στον κόσμο «την αληθινή εικόνα του Ισραήλ». Για αυτό τον λόγο, Ισραηλινοί και εβραϊκοί φιλάνθρωποι επενδύουν στο ταμείο, το οποίο έχει δραστηριότητα που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Sylvan Adams πιστεύει ότι η συμμετοχή μια καλλιτέχνιδας όπως η Madonna θα αυξήσει σημαντικά την προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και των εκδηλώσεων που τη συνοδεύουν. Μέσα από την επίσκεψη της Madonna στο Ισραήλ, εκατομμύρια τηλεθεατές θα δουν τους υπέροχους ανθρώπους και την ομορφιά του κράτους του Ισραήλ.