Είναι μία από τις πιο όμορφες αλλά και πιο πολυσυζητημένες παρουσίες, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο «Next Top Model» που είχε προβληθεί το 2009 από τον Ant1.

Θέλοντας, λοιπόν να προσθέσει κι εκείνη την… πινελιά της στη γνωστή (πλέον) διαδικτυακή «μανία-πρόκληση» του #10YearsChallenge, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε να ανεβάσει δυο φωτογραφίες της και να προκαλέσει… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό καθώς σε μία από αυτές απεικονίζεται με ιδιαίτερα «καυτή» εμφάνιση. Θαυμάστε και μόνοι σας..!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

#10yearchallenge Ζήλεψα και εγώ ???????? 2008/09 Ξεκίνησε το όνειρο , η φωτογραφία αριστερά ήταν η πρώτη φωτογράφιση (από τον Κύριο Χριστόπουλο) αφού μπήκαμε στο σπίτι του next top model , η δεύτερη αριστερά , πολυσυζητημένη τότε φωτογραφία που διαφωνούσαν οι κριτές ! ????????‍♀️ Βαμμένη , περιποιημένη εντελώς το αντίθετο απ’ ότι βλέπουμε στα δεξιά .. ________________________________ •Δεξιά είναι κάτι τελείως διαφορετικό 10 χρόνια μετά , χωρίς κομμωτές , make up artist και εντυπωσιακά αξεσουάρ ! Με έλλειψη φαγητού και βασικών υλικών αγαθών ! __2 τόσο διαφορετικές εμπειρίες ζωής που μου έχουν αφήσει πολύ όμορφες αναμνήσεις ! #gntm vs #nomads

A post shared by Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) on