Της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου-Ένθετο Secret

Σε αναµονή βρίσκεται το ελληνικό κοινό για την πρεµιέρα του «Survivor 3», αφού σε λίγες ηµέρες το δηµοφιλές ριάλιτι επιβίωσης θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς δέκτες, αρκετά διαφορετικό αυτή τη φορά, κυρίως σε ό,τι αφορά τις οµάδες που θα συµµετάσχουν. Ξεχάστε τους «∆ιάσηµους» και τους «Μαχητές». Η µάχη θα γίνεται ανάµεσα σε Ελληνες και Τούρκους, οπότε η ελληνική οµάδα θα είναι µία. Στόχος του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί είναι να καταφέρει να οργανώσει δύο δυνατές οµάδες, που θα είναι ισάξιες, ώστε οι µάχες να είναι αµφίρροπες και να υπάρχει ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές. Για τον λόγο αυτόν η επιλογή των παικτών δεν έχει καµία σχέση µε το πόσο αγαπητοί είναι στη χώρα του και το πόσο δηµοφιλείς, αλλά το πόσο γεροί και δυνατοί, ώστε να µπορούν να «παλέψουν» στον στίβο µάχης. Ο Α. Ιλιτζαλί πριν από λίγες ηµέρες βρέθηκε καλεσµένος στο κανάλι ΤV8 της γείτονος και ανακοίνωσε την ηµεροµηνία έναρξης του «Survivor» για το 2019, αλλά και τον τρόπο µε τον οποίο θα ταξιδέψουν για τον Αγιο ∆οµίνικο οι 15 παίκτες. Εξήγησε πως ήδη έχουν περάσει από κάστινγκ τριάντα παίκτες, των οποίων τα ονόµατα δόθηκαν στη δηµοσιότητα έτσι ώστε το κοινό να µπορεί να ψηφίζει. Αυτό θα αποφασίσει ποιους θα στείλει στο «Survivor 3». Το εντυπωσιακό είναι πως και οι τριάντα υποψήφιοι είναι αθλητές, πολύ γυµνασµένοι, ενώ κάποιοι ξεχωρίζουν και για την οµορφιά τους. Αυτό δυσκολεύει όλο και περισσότερο τα πράγµατα για την ελληνική οµάδα, καθώς θα πρέπει η επιλογή να είναι εξίσου καλή ώστε να µπορέσει να αντιµετωπίσει τους αντιπάλους της.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Φυσικά, ήδη έχουν ξεχωρίσει τα φαβορί, καθώς κάποιοι υποψήφιοι που έχουν διακριθεί στη χώρα τους αλλά και το εξωτερικό είναι στις πρώτες επιλογές του κοινού που ψηφίζει. Οπως ο Halim Baydur, που είναι πρωταθλητής τέσσερις φορές στο bodybuilding, αλλά και ένας πολύ γοητευτικός άντρας, που σίγουρα θα κάψει καρδιές µε την εµφάνισή του.

Ενα από τα πρόσωπα που θα «τρελάνουν» τις Ελληνίδες τηλεθεάτριες είναι ο Atakan Isiktutan.

Ηθοποιός, µοντέλο αλλά και αθλητής crossfit, είναι από τα πιο ωραία πρόσωπα της Τουρκίας. Ηδη στον λογαριασµό του στο Ιnstagram δέχεται χιλιάδες µηνύµατα από θαυµάστριες, που εξηγούν πως θα «κολλήσουν» στο «Survivor» για να βλέπουν µόνο εκείνον.

Παραµένουµε στους άνδρες, αφού υπάρχει και ο επίσης κούκλος Emin Gunenc. Θυµίζει κάτι σε Κώστα Μαρτάκη και Κωνσταντίνο Βασάλο και είναι σίγουρο πως το µοντέλο θα κάψει πολλές καρδιές.

∆υναµική παρουσία και αγαπητή στην Τουρκία, η Serpil Uzuncavdar, που παρά την εντυπωσιακή οµορφιά της, αποφάσισε να ακολουθήσει τον χώρο του αθλητισµού και των επιχειρήσεων. Είναι πρωταθλήτρια στο κικ µπόξινγκ, κερδίζοντας δεκατρείς συνεχόµενες φορές στην Τουρκία, ενώ έχει διακριθεί και σε βαλκανικούς αγώνες.

Ενα µεγάλο ερώτηµα είναι αν ο νικητής του «Master Chef» θα λάβει µέρος και στο «Survivor». O Hakan Kanik είναι ανάµεσα στους τριάντα υποψηφίους, ενώ σύµφωνα µε τα τουρκικά Μέσα έχει τη στήριξη του Τούρκου καναλάρχη, που έµεινε πολύ ικανοποιηµένος από την πορεία του αλλά και από την αγάπη που του έδειξε ο κόσµος στο «Master Chef» της Τουρκίας.

Η κούκλα Melisa Emirbayer, που γεννήθηκε στη Σµύρνη, ασχολείται µε την κολύµβηση από τα επτά της χρόνια, έχει αγωνιστεί για τη Γαλατασαράι και τη Φενερµπαχτσέ, ενώ είναι µέλος και της εθνικής οµάδας.

Εντυπωσιακή παρουσία και η Busra Yalcin, που είναι από τις καλύτερες αθλήτριες στο βόλεϊ, αλλά και η καυτή personal trainer Ecen Onaran.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Σε ό,τι αφορά τους Ελληνες, αν και ακούστηκαν πολλά λαµπερά ονόµατα, αυτοί που τελικά θα ταξιδέψουν στον Αγιο ∆οµίνικο δεν θα έχουν σχέση µε τη σόουµπιζ, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Σκοπός του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί είναι οι Ελληνες να έχουν σχέση µε τον αθλητισµό και να αντέχουν στον στίβο µάχης. Για τον λόγο αυτόν τα 15 άτοµα που θα απαρτίζουν την ελληνική αποστολή δεν θα είναι celebrities, όπως πολλοί πιστεύουν. Ωστόσο δεν αποκλείεται να δούµε πρόσωπα γνωστά, που όµως θα είναι και δυνατά. Ενα από τα ονόµατα που έχουν συζητήσει είναι ο ποδοσφαιριστής Τζιµπρίλ Σισέ, ενώ ραντεβού έχει κάνει και ο Χρήστος Χολίδης, που υπήρξε επαγγελµατίας µπασκετµπολίστας πριν ασχοληθεί µε το τραγούδι. Σύµφωνα µε το «Secret», o Ατζούν µε την οµάδα του είναι που έχει τον τελευταίο λόγο ακόµα και στις ελληνικές συµµετοχές. Αυτός βλέπει όλους τους Ελληνες υποψηφίους, διαβάζει τα βιογραφικά τους και ενηµερώνεται από τους Ελληνες συνεργάτες του για το τι είναι ο καθένας. Επειτα τους συναντά και κάνει µαζί τους µια µικρή συνέντευξη, ώστε να καταλαβαίνει αν του κάνει ή όχι ο υποψήφιος.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η πρεµιέρα στην Ελλάδα έχει οριστεί για τις 3 Φεβρουαρίου, ενώ στην Τουρκία θα ξεκινήσουν µία µέρα νωρίτερα σε µια ειδική εκποµπή για το «Survivor 3», όπου θα ανακοινωθούν όσοι πέρασαν στην τελική 15άδα που θα µπει στο παιχνίδι. Αλλαγές µεγάλες δεν θα υπάρξουν, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως θα δούµε για πρώτη φορά τον Σάκη Τανιµανίδη µαζί µε τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην παρουσίαση. Η ένωσή τους θα γίνεται σε κάθε Συµβούλιο, όπου θα παρευρίσκονται αφού θα υπάρχουν και οι δύο οµάδες, η ελληνική και η τουρκική. Οσο για τα αγωνίσµατα, ο Γιώργος Λιανός θα συνεχίσει και φέτος να τα παρουσιάζει, ενώ αντίστοιχα θα υπάρχει και Τούρκος παρουσιαστής για το κοµµάτι αυτό. Το διαφορετικό που θα δουν οι τηλεθεατές θα είναι η παραλία όπου θα πραγµατοποιούνται οι αγώνες.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», και της δημοσιογράφου Σπυριδούλα Τριάντου αυτή θα αλλάξει, καθώς επιθυµούν να έχουν διαφορετικές εικόνες.