Η Κατερίνα Γκαγκάκη έδωσε συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και πάνω στην κουβέντα, ανακοίνωσε τον... χωρισμό της και στο σύντροφό της!

Όλα έγιναν όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μαθευτεί κάτι για την προσωπική της ζωή. Και τότε, η Κατερίνα Γκαγκάκη με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τη διακρίνουν, απάντησε: «Είμαι αρκετά χρόνια με κάποιον αλλά νομίζω δεν είναι τυχαίο. Όταν δεν μαθαίνει κανείς κάτι, νομίζω ότι δεν αισθάνεσαι την περηφάνια να βγεις να το φωνάξεις. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η στιγμή που η ζωή θα μου φέρει μεγάλες αλλαγές την επόμενη χρονιά».


Μόλις κατάλαβε τι είχε πει, με ένα αμήχανο χαμόγελο, σχολίασε: «Νομίζω ότι μόλις ανακοίνωσα έναν χωρισμό από την τηλεόραση. Αυτά τα πράγματα δεν πιάνεις τον άλλον εξαπίνης. Όταν βλέπεις σχέσεις που είναι on off και λίγο σέρνονται με τα χρόνια, το καταλαβαίνεις όταν ξεφτίζουν και πολλές φορές κάποιος πρέπει να πάρει την απόφαση».

Όταν δε, έπαιζε το βίντεο στον «αέρα» της εκπομπής, έπαιζε σούπερ: «Η Κατερίνα Γκαγκάκη χωρίζει on air το σύντροφό της. Θα μάθει τον χωρισμό τους από το Happy Day».