Μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης, όσοι βρίσκονται ακόμα στη μακρινή Μαδαγασκάρη θέλησαν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους. Βέβαια, τα social media πήρανε «φωτιά» αφού όσο καιρό ήταν εκεί δεν είχαν καμία επαφή μαζί τους.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν ανέβασε διάφορα stories που μας έδειχνε τι συμβαίνει μετά το τέλος του Nomads και ένα από αυτά, έδειχνε τον Στέλιο Χανταμπάκη να κρατάει μια ομπρέλα και να παίρνει διάφορες πόζες. Μάλιστα, ο Γρηγόρης έγραψε: «Singing in the rain».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν ξέρω τι έγινε ούτε πως έγινε... σίγουρα κάτι με βοήθησε... ????????δεν μπορώ να το πιστέψω..????Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου... δεν έχω λόγια δε ξέρω τι να πω ο,τι και να γράψω μου φαίνεται λίγο για να σας περιγράψω πως νιώθω.. έχω χάσει το μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους,υγεία και χαρές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Τα μηνύματα σας με συγκινούν.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ❤️#hantampakakia #nomads2018 #nosybe #madagascar #ant1 #winner #????????#????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Η σύζυγος του, Όλγα Πηλιάκη, χαρούμενη για το έπαθλο και περήφανη για τη νίκη του, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Συγχαρητήρια στο μπαμπά μας @stelioshantampakis για τη νίκη του στο#nomadsant1 ,είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και η συγκίνηση μεγάλη. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες! Τα φιλιά μας!».

Δείτε την ανάρτησή της