Όταν ανακάλυψε τις κρυφές κάμερες έγινε ακόμα πιο έξαλλος.

Ήθελε να υπερασπιστεί μια κοπέλα, την οποία κυνηγούσε ο σωματώδης σύντροφός της, κι έτσι έσπευσε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος πιάστηκε στα χέρια, και παραλίγο να παίξει ξύλο στο δωμάτιο που στήνει τις φάρσες η παραγωγή της εκπομπής «The 2night Show».

Η φάρσα που στήθηκε για τον Μαυρίδη ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αλλά λίγο έλειψε η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο, αφού ο Μαυρίδης δεν «μάσησε» μπροστά στον εύσωμο άντρα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης καθόταν αμέριμνος στο καμαρίνι, όταν ξαφνικά μπήκε μια κοπέλα ζητώντας του βοήθεια. Από πίσω ακολούθησε ο υποτιθέμενος σύντροφός της, ο οποίος φώναζε σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Μαυρίδης χωρίς να διστάσει ούτε λεπτό μπήκε στη μέση και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Οι δύο άντρες για πολύ ώρα σπρώχνονταν σώμα με σώμα και η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Όταν έφυγαν οι ηθοποιοί και ο Μαυρίδης ανακάλυψε τις κάμερες έγινε ακόμα πιο έξαλλος: «Έμενα βρήκατε ρε μ@λ@κες;»».

 


Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram μαζί με τον Αρναούτογλου λέγοντας:«Εδώ βλέπετε μια φωτογραφία 2 πρώην φίλων γιατί μετά από το σημερινό δεν ξέρω πότε θα του ξαναμιλήσω...»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on