Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετέχοντας σε ριάλιτι που γυρίστηκε στο νησί των Ανέμων και θα μεταδοθεί από το δίκτυο MTV στις 8 Ιανουαρίου του 2019. Αυτό είναι το δεύτερο ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει η ηθοποιός, ενώ το πρώτο, με τίτλο «Living with Lohan» είχε προβληθεί πριν από μία δεκαετία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Lhoan (@lindsay.lhoan) on

Το MTV ανακοίνωσε ότι το «Lohan Beach Club» ακολουθεί την Λόχαν καθώς εργάζεται για να διευρύνει μια επιχείρηση που πρόσφατα άνοιξε στη Μύκονο και η οποία περιλαμβάνει ένα κλαμπ και ένα εστιατόριο. Η 32χρονη ηθοποιός ηγείται μιας ομάδας πρεσβευτών εμπορικών σημάτων που τη βοηθούν να βελτιώσει την επιχείρησή της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

«Έχω περάσει τόσα στο παρελθόν. Πάντα έμπαινα σε μπελάδες όταν ήθελα να πηγαίνω στα κλαμπ, οπότε (σκέφτηκα) γιατί να μην ανοίξω το δικό μου;», ακούγεται να λέει στο επίσημο τρέιλερ του νέου ριάλιτι. «Για να δουλέψεις για μένα, θα πρέπει να είσαι ο καλύτερος από τους καλύτερους. Θέλω να φτιάξω μία αυτοκρατορία εδώ», συμπληρώνει άκρως αποφασισμένη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Θυμίζουμε πως η Λόχαν υπήρξε κάποτε μια από τις πιο περιζήτητες νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αφότου πρωταγωνίστησε στο «The Parent Trap» και στο «Μean Girl». Ωστόσο, η πολλά υποσχόμενη κινηματογραφική της καριέρα καταστράφηκε έπειτα από μια σειρά νομικών προβλημάτων και κατάχρηση ουσιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το τρέιλερ που ακολουθεί: