Η πανέμορφη Eva Herzigova (10 Μαρτίου 1973) ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, μετά τη νίκη σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Πράγα το 1989, στην ηλικία των δεκαέξι.

Με καταγωγή από την Τσεχία, εξελίχθηκε σε σούπερ μόντελ και ηθοποιός, με μεγάλη καριέρα φορώντας ρούχα όλων των γνωστών σχεδιαστών. Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες, και οι επιτυχίες της πολλές.

Το ύψος της που είναι 1,80, και υπήρξε παντρεμένη με τον Τίκο Τόρες, και με τον Γκρεγκόριο Μαρσιάι που μαζί του απέκτησε τρία παιδιά: Edward Marsiaj, George Marsiaj, Philipe Marsiaj. Σήμερα η καθαρή της αξία υπολογίζεται στα 12,3 εκατομμύρια δολάρια στα είκοσι έξι χρόνια της καριέρας της..

Στο Παρίσι ξεκίνησε ουσιαστικά η προσοδοφόρα καριέρα. Άρχισε γρήγορα τη διεθνή φήμη στον κόσμο του μόντελινγκ, εμφανιζόμενη σε διαφημίσεις όσο και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Είναι μια από τις πιο διάσημες supermodels της δεκαετίας του 1990, όπως Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Kate Moss και Helena Christensen.

Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο, να εμφανίζεται σε ταινίες και να παίζει πολύ καλά το ρόλο της μητέρας στα τρία παιδιά της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Herzigova (@evaherzigova) on

Δείτε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν να ποζάρει λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ, στη νέα καμπάνια εσωρούχων «Yamamay’s 2018».