Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου & το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη: οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν extra προσφορές σε αγαπημένα designerbrands που θα είναι διαθέσιμες μόνο για μια ώρα σε κάθε brand!

Τα FlashOffers σας δίνουν την ευκαιρία για δύο μέρεςνα αποκτήσετε τα mushhaves του χειμώνα στις πιο έξυπνες τιμές Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των προσφορών ανά ημέρα και ώρα στο mcarthurglenathens.gr και απολαύστε την πιο διασκεδαστική shopping εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

Λίγα λόγια για τον όμιλο McArthurGlen Group

Ο όμιλος McArthurGlen Group, η ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη στη διαχείριση designer outlets, ιδρύθηκε από την Kaempfer Partners το 1993. Ο πρωτοπόρος στη λιανική πώληση στην Ευρώπη όμιλος έκτοτε έχει στην κατοχή του περίπου 630.000 τ.μ. εμπορικού χώρου, ενώ διαχειρίζεται 24 designer outlets σε εννέα χώρες: την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας συνολικά έσοδα άνω των 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Τα κέντρα φιλοξενούν τα πιο premium brands πολυτελείας και προσφέρουν σε περισσότερους από 90 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως που αγαπούν τη μόδα, ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Το 2013, τον όμιλο McArthurGlen ανέλαβαν από κοινού η Kaempfer Partners και η Simon Property Group Co. (NYSE SPG), η μεγαλύτερη ιδιοκτήτρια ακινήτων λιανικής πώλησης στον κόσμο. Στο πλαίσιο της συνεχούς επέκτασής του, ο όμιλος McArthurGlen Group σχεδιάζει νέα designer outlets σε: Κανόκ (κοντά στο Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο), Ρέμσαϊντ (κοντά στις γερμανικές πόλεις Κολωνία και Ντίσελντορφ), Μάλαγα (νότια Ισπανία) και κοντά στο Παρίσι (Νορμανδία).