Ζητούμενο στο φετινό Survivor δεν είναι τα δημοφιλή πρόσωπα, αλλά οι δυνατοί παίκτες και για αυτό τον λόγο δίνεται μεγάλη βαρύτητα στους Μαχητές

Το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή λέγεται πως έχει από καιρό επαφή με τον ΣΚΑΪ, ενώ έχει κάνει συζητήσεις και ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης αλλά και ο 37χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Μάλιστα, τελευταία πληροφορία αναφέρει να μπαίνει στο παιχνίδι και ο Χρήστος Χολίδης ο οποίος ήταν αθλητής του μπάσκετ και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Το μόνο που μένει είναι να υπογράψει για να γίνει ο χαμός.

Οι, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική ομάδα παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί αυτή τη στιγμή βλέπει το κάστινγκ των Μαχητών, γιατί το ζητούμενο στο φετινό Survivor, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι τα δημοφιλή πρόσωπα, αλλά οι δυνατοί παίκτες.

«Δεν έχει αποφασιστεί αν θα εντάξουμε celebrities στη φετινή διοργάνωση. Αν συμβεί από την πλευρά της Τουρκίας, θα ισχύσει και για εμάς» δηλωσε προσωπο που γνωριζει τα της παραγωγής.

«Αρκετοί επώνυμοι έχουν αυτοπροταθεί, όπως έγινε και τις προηγούμενες δύο σεζόν. Έχουμε δεχτεί αιτήσεις και από πρόσωπα που γνωρίσαμε στο "Power of Love}. Το βασικό μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε ισάξιες ισχυρές ομάδες με της γείτονος».