Το μοντέλο έχει πάρει μέρος σε πολλές επιδείξεις μόδας και τηλεοπτικές σειρές, αλλά θέλει να προκαλεί και με τις φωτογραφίες της, γι αυτό πηγαίνοντας στην παραλία πήρε μαζί της και τον φωτογράφο.

Αυτός απαθανάτισε στις πιο εντυπωσιακές της στιγμές με το μαγιό της, αλλά και χωρίς αυτό, και όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες της γρήγορα έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η φήμη της Patricia Contreras μεγάλωσε ως παρουσιαστής του «E! TV», που την οδήγησε σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία μοντέλου. Έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες εκδόσεις όπως η GQ Italy, Top Magazine Italy, Nuovo και η Buzzland.

Έλαβε πτυχίο στο μάρκετινγκ και τις διεθνείς επιχειρήσεις, και έχει προηγούμενη εμπειρία στο μάρκετινγκ για τη BMW του Μεξικό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεξικό, αλλά είναι και ιταλικής καταγωγής. Έχει ένα γιο που ονομάζεται Sasha, και πρώτη φορά βγήκε στην πασαρέλα για τον σχεδιαστή Calvin Klein.

Είναι όμορφη, και στις αναρτήσεις της στο Instagram μπορούμε να δούμε τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας της. Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στο Lifeviews.gr