Πριν μερικούς μήνες καθόταν να απαντήσει σε κακεντρεχή σχόλια που την επέκριναν γιατί αναρτούσε φωτογραφίες με την κοιλιά της στο τέλος της εγκυμοσύνης. Όχι πολύ μακριά, μόλις το καλοκαίρι. Και τώρα η Καντίς Σουάνπολ δείχνει την πίσω όψη της και το κορμί της εν γένει και κλείνει τα στόματα με πολύ πιο εμφατικό τρόπο.

Τα διαπιστευτήρια της τα έδωσε και στο πρόσφατο Victoria’s Secret Fashion Show. Εκεί όπου έπεσαν κάτω τα πρώτα σαγόνια. Οκ, η Candice Swanepoel είναι ένα μοντέλο, έχει το χρήμα και τους ανθρώπους για να την βοηθήσουν να επαναφέρει το σώμα της σε κατάσταση μοντέλου διεθνούς φήμης. Αλλά και πάλι, δε γίνεται να μην εντυπωσιαστείς από το γεγονός ότι μόλις τον περασμένο Ιούνιο έκανε το δεύτερο παιδί της.

Η Candice Swanepoel, ούσα πλέον στα 30, φωτογραφήθηκε για τη νέα κολεξιόν με μαγιό της Tropic Of C, που είναι δικό της brand και ανέβασε στιγμιότυπο από τη φωτογράφηση στα stories της στο Instagram. Ένα από αυτά είναι λόγος για να την αποθεώσουμε παραπάνω από κάθε άλλη φορά. Το μαύρο στράπλες μπικίνι της λειτουργεί με δύο τρόπους.

Πρώτον, αφήνει την χαίτη της ελεύθερη κάνοντας την να μοιάζει με μια σειρήνα που θα σε παρασύρει. Και είναι γνωστό τι μπορούν να κάνουν τα γαλαζοπράσινα μάτια της Νοτιοαφρικανής. Δεύτερον, το κάτω μέρος είναι μπραζίλιαν και τα οπίσθια της… ταλανίζουν.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr