Κατά τη διάρκεια του αγώνα επικράτειας του Nomads, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να ανασάνει.

Ο μισθοφόρος άρχισε να φωνάζει για το αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου του και τα δευτερόλεπτα που ήταν κάτω οι δύο παίκτες, ο Ορέστης Τσανγκ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και όρμησε στον γνωστό ηθοποιό και τον έσπρωξε.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, με τους Αναγνωστόπουλο και Βασιλόπουλο να έρχονται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο, ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας μπήκε ανάμεσά τους για να προλάβει τα χειρότερα.

  

Μετά από ένα εξαντλητικό αγώνισμα στην δική τους πρεμιέρα στο Nomads, οι εισβολείς, αφού τακτοποιήθηκαν στη Σαβάνα, ξάπλωσαν μέσα στην καλύβα το βράδυ και χαλάρωσαν.

Μπορεί να έχασαν το παιχνίδι της επικράτειας, ωστόσο, αυτό δεν τους απογοήτευσε, καθώς ήξεραν πολύ καλά ότι θα πέσουν κατευθείαν στα βαθιά.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό μεταξύ τους και μάλιστα ο μισθοφόρος είχε όρεξη για πλάκα και έριξε επική ερώτηση στον Γιάννη Σπαλιάρα που τον τελείωσε..

«Σπαλ, έχεις πάει με Κινέζα;», ρώτησε ο Αναγνωστόπουλος και πήρε την απάντηση: «Μισθοφόρε, δεν θέλω ηλίθιες ερωτήσεις», κι έβαλαν όλοι τα γέλια.