Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από του πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και μετά από δυόμιση χρόνια, κυκλοφορεί τον νέο του cd με τίτλο «Το κάτι Παραπάνω» από την Panik Platinum. Αυτό περιλαμβάνει τις μεγάλες του επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα», καθώς και η διασκευή του «Δεν έχω πολλά», που ερμήνευσε πρώτη η Γλυκερία και το ντουέτο με την Νατάσα Θεοδωρίδου, το «Λάθος μου». Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ο αγαπημένος καλλιτέχνης υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους  στην εταιρία Digital Minds όπου και μας μίλησε.

Το Freedonews.gr τον «συνάντησε»  σε μια τετ α τετ κουβέντα. Εκείνος ευγενικός και ευδιάθετος απάντησε χωρίς δισταγμό σε όλες τις ερωτήσεις, κάνοντας  και αποκαλύψεις. Φυσικά αναφέρθηκε στην νέα του δισκογραφική δουλειά: «Είμαι ερωτευμένος με τον δίσκο μου. Πρόκειται για μια δουλειά που την περίμενα καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκε. «Το κάτι παραπάνω»  κρύβει μια ειλικρίνεια μέσα του και όπου υπάρχει ειλικρίνεια είναι διάχυτος και ο ερωτισμός».

Όσο για τις συνεργασίες που έκανε τονίζει:  «Δεν έχω κάνει τόσο μεγάλες συνεργασίες, όσο θα ήθελα. Όμως αυτή την στιγμή έχω αποφασίσει να δουλεύω με νέα παιδιά, που έχουν να δώσουν πολλά, να δώσουν την ψυχή τους και να ανοίξουν τα φτερά τους, όπως η Demy, η Έλενα η Τσαγκρινού, ο Γιώργος Λιβάνης, οι 719, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Όσον αφορά την δισκογραφία, πάλι έχω επιλέξει να συνεργαστώ με νέα παιδιά, σε αυτό τον δίσκο, όπως ο Λευτέρης Κιντάτος, ο Νίνο, ο Πέτρος Ιακωβίδης, που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, η Σοφία Πεχλιβάνη, ο Γιάννης Πετρίδης, ο Νίκος Καλογεράς, ο Νίκος Δούρος, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Χρήστος Κιμανατζίδης και ο Τάσος Βογιατζής».

Σε ότι αφορά  τις «κλίκες» και κατά πόσο αυτές βοηθούν έναν καλλιτέχνη να συντηρήσει την επιτυχία ρου, ο ίδιος έχει την δική του άποψη: «Εγώ δεν ήμουν ποτέ μέρος της κλίκας, πάντα έκανα αυτό που μου άρεσε, έψαχνα αυτό που ήθελα να κάνω, αφοσιώθηκα στον εαυτό μου και στην εξέλιξη μου και έτσι πορεύομαι. Βέβαια δεν έχω κάνει και ότι άλλο φανταζόμουν στην ζωή μου και εύχομαι να με αξιώσει ο θεός να τα κάνω. Δουλεύω πολύ, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε, μου έχουν δώσει αγάπη και έχω δώσει και αυτό τελικά είναι το σημαντικό πια».

 

Λίγο πριν κλείσουμε ο νεαρός καλλιτέχνης  μας απάντησε, για το αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, δηλώνοντας πως είναι… με την δουλειά του,  ενώ έκανε στο Freddonews.gr  και μια μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον:  «Ένας κρυφός μου πόθος είναι να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο κάποια στιγμή, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο. Ελπίζω όμως κάποτε να τα καταφέρω και να αφοσιωθώ αποκλειστικά σε αυτό» ολοκληρώνει.