Είναι αναμφισβήτητα μια  από τις εκπλήξεις της φετινής χρονιάς αφού ανήκει πια στο δυναμικό του Epsilon tv και αναλαμβάνει το  δημοφιλές reality show «Revenge Body» που σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Αμερική.

Ο λόγος για την πανέμορφη Ιωάννα Λίλη που κάνει το μεγάλο βήμα και ετοιμάζεται να μπει στα σπίτια μας έτοιμη να μας καταπλήξει. «Μέσα στον χειμώνα με φώναξε η Άλκηστη Μαραγκουδάκη, να συζητήσουμε, και μου πρότεινε διάφορα ενδιαφέροντα project… To Revenge Body, ήταν ένα από αυτά, μας άρεσε περισσότερο από όλα, και σε αυτό καταλήξαμε! Με το Epsilon tv, να παίρνει τα αποκλειστικά δικαιώματα, κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενη» εξηγεί στο Secret. Η Ιωάννα απείχε συνειδητά αρκετά χρόνια από τη  σόουμπιζ, γιατί όπως λέει «όταν παντρεύτηκαν δεν ήταν στόχος μου η τηλεόραση γιατί είχα κάνει focus στην οικογένειά μου και ήταν συνειδητή επιλογή να αποχωρήσω». «Ήθελα να φτάσουν τα παιδιά μου σε ηλικία ώστε μετά να δημιουργήσω και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν» παραδέχεται.

Η επιστροφή της στην τηλεόραση έγινε με την  εκπομπή «Όλα καλα» στο Μακεδονία tv που για τρία χρόνια σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Ώσπου αποχώρησε. «Ήταν ένα στοίχημα για μένα. Είχα καλούς συνεργάτες και πήγαμε πολύ καλά παρά τις δυσκολίες… Όσο για την αποχώρησή μου ήταν δική μου η απόφαση. Υπήρχαν δυσκολίες που δεν λύθηκαν…» δηλώνει.

Πως βλέπει ο σύζυγός της Θοδωρής Ζαγοράκης το νέο της βήμα καθώς θα πρέπει να βρίσκεται συχνά στην Αθήνα; «Ήταν πολύ θετικός με παρότρυνε να το αναλάβω» αναφέρει στο Secret.

Το «Revenge Body» αναλαμβάνει να «μεταμορφώσει» τους συμμετέχοντες και μέσα από μια σειρά δοκιμασιών να τους «ξαναδώσει πίσω τη χαμένη τους ζωή». Η ίδια, που είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα,  ένιωσε ποτέ ανασφάλεια όσο αφορά την εμφάνισή της; «Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ανασφάλειες τους πιστεύω. Εμένα με καθήλωσε το κόνσεπτ της εκπομπής από τη πρώτη στιγμή γιατί οι υποψήφιοι που μπαίνουν έχουν ο καθένας μια εσωτερική ιστορία να εξωτερικεύσει που τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ή έχει υποστεί μπούλινγκ» εξηγεί. Η ίδια έχει περάσει κάτι παρόμοιο; «Εννοείται. Στο σχολείο δέχτηκα μπουλινγκ λόγω ύψους. Ήμουν πάντα η πιο ψηλή. Τα παιδιά είναι σκληρά. Εγώ το διαχειρίστηκα, προσπάθησα να αμυνθώ αλλά αν δεν είχα την οικογένεια μου δίπλα μου δεν θα μπορούσα να αντιδράσω»

Η ίδια παρακολουθούσε προγράμματα τύπου ριάλιτι, όχι όλα. Αυτά που την ενδιέφεραν ενώ είχε και πρόταση για να συμμετάσχει σε ένα από αυτά: «Μου είχε γίνει πρόταση για το  surviror 2. Ο βασικός λόγος που αρνήθηκα είναι γιατί θα έφευγα από το σπίτι μου και την οικογένεια μου. Επίσης δεν μπορώ να υποβάλλω τον εαυτό μου σε τέτοιου είδους στέρηση» παραδέχεται.

Ως μαμά είναι αυστηρή όσο πρέπει αλλά  και εκεί που πρέπει ενώ δεν τους περιορίζει στο παιχνίδι. Συμφωνεί και η κόρη της Μαρία που ακούγεται στο βάθος του ακουστικού και νιώθει περήφανη για την μαμά της. Ως σύζυγος πως είναι; Μετά από τόσα χρόνια η σχέση παραμένει δυνατή;

«Χρειάζεται σωστή επικοινωνία. Εντάσεις υπάρχουν πάντα είναι και το αλατοπίπερο αλλά πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει αγάπη, σεβασμός και να θαυμάζεις τον άλλον»  εξηγεί.

Πρόσφατα η Ιωάννα Λίλη απέκτησε ένα τρίτο «παιδί». Το lilipop.gr που λατρεύει

«Η ιδέα της δημιουργίας ενός site, υπήρχε στις σκέψεις μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Καλώς ή κακώς, τυχαία ή όχι.. υπήρξαν πολλά site παρόμοια με αυτό που είχα στο μυαλό μου. Επαφές έγιναν πολλές, αλλά άκαρπες.. Ίσως γιατί οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν κάτι από σένα κι όχι να προσφέρουν μαζί με εσένα. Καθώς, λοιπόν, στόχος μου ήταν, και είναι, η δική μου σελίδα να είναι διαφορετική και πρωτότυπη θεώρησα πως  δεν πρέπει να βιαστώ. Φυσικά δεν έθαψα την ιδέα μου σε κάποιο συρτάρι, ούτε την προσπέρασα.. Η νέα αυτή αρχή που κάνω με το lilipop είναι για μένα η πραγματοποίηση ενός ονείρου, όπως αναφέρω και σε σε απόσπασμα του editorial  στο site μου» ολοκληρώνει.