Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Μacaw Beach Bar (Λεωφ. Ποσειδώνος, Aκτή τουήλιου, δίπλα στο Bolivar beach club, Αλιμος,)*

 Ώρα προσέλευσης: 8.30 μ.μ.

Κατοχύρωση θέσης στο chrysa@sexelixis.gr

Το Single’s night Out… υποδέχεται το φθινόπωρο μεμια μοναδική βραδιά στο ειδυλλιακό σκηνικό τουΜacaw Beach Bar. Στην υπέροχη, περιτριγυρισμένηαπό φοίνικες “Ακτή του Ήλιου” στον Αλιμο, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, οι πιο γοητευτικοί Singles της πόλης δίνουν ραντεβού δίπλα στο κύμα για μια βραδιά γεμάτη φλερτ.

Συμμετέχοντας στη βραδιά γνωριμιών του Sexelixis δε χρειάζεται πλέον να αναλώνεσαι σε αμήχανεςκαταστάσεις και αδέξιες συναντήσεις, αφού βρίσκεσαι σε ένα χώρο με singles που ψάχνουν ακριβώςό,τι ψάχνεις κι εσύ. Στα Singles’ night Out ξεπερνούνται τα άγχη και οι ντροπές, αφού όλοι βρίσκονταιεκεί για να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν και να φλερτάρουν.

 

Το προνομιακό εισιτήριο (40 ευρώ) γι΄αυτή την έξοδο περιλαμβάνει:

1. Finger food και το αγαπημένο σας ποτό.

2. Speed dating. Εχετε 5′ να γνωρίσετε αυτόν/αυτήν που κάθετε απέναντί σας και να αξιολογείσετετη συμβατότητα που μοιράζεστε με σκοπό τη φιλία ή τη σχέση.

Για να κλείσετε την θέση σας στο Singles night out, στείλτε e-mail στην υπεύθυνη διοργάνωσης, chrysa@sexelixis.gr

Προσοχή Θέσεις περιορισμένες

*Πού βρίσκετε το Μacaw Beach Bar (Λεωφ. Ποσειδώνος, Aκτή του ήλιου, Αλιμος, Α Πλαζ Αλίμου, Μεταξύ Λεωφόρου Αλίμου και Καλαμακίου, δίπλα στο Bolivar beach club)*

 

Λίγα λόγια για τα Single‘s Night Out

Χωρίς αμφιβολία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Πόσες πιθανότητεςυπάρχουν να γνωρίσουμε κάποιον όταν ακόμη και στα μπαρ έχει χαθεί η έννοια του φλερτ; Είναιεύκολο να γνωρίσουμε κάποιον όταν βγαίνουμε με τους δεσμευμένους και αποκατεστημένους φίλουςμας ή με τη γνωστή παλιοπαρέα στην οποία σπάνια προστίθενται νέα, ενδιαφέροντα –και διαθέσιμα– πρόσωπα;

Από την άλλη, στα dating clubs και τα chat rooms των social media κατά κανόνα αναλωνόμαστε σεκαταναγκαστικά σεξουαλικές σχέσεις ή δεχόμαστε σεξιστική προσέγγιση και βρώμικο φλερτ, ενώ τηνίδια στιγμή υπάρχει πάντα το ρίσκο να εκτεθείς σε άτομα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν καισε σχέσεις που οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Το πρόβλημα με το φλερτ στην Αθήνα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν όμορφα ή ελκυστικά άτομα στηνπόλη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πού να τα βρούμε. Κι αν έχουμε τύχη να πέσουμε πάνω τους, πολλά μπορεί να πάνε στραβά: Η πρώτη επαφή να γίνει με άκομψο και ξενέρωτο τρόπο , όχιαπαραίτητα γιατί το άτομο που σε πλησιάζει δεν είναι το κατάλληλο, αλλά γιατί οι συνθήκες σε μιατέτοια συνάντηση μπορεί να κάνουν την επαφή αμήχανη. Μπορεί να είναι λάθος το timing ή ναβγαίνεις σε μέρη που ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα.

Στα Singles’ night Out είσαι προστατευμένη/ος, ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν επιλεχθείγια να συμμετέσχουν. Ολοι γινόμαστε μια μεγάλη χαλαρή παρέα, διασκεδάζουμε και γνωρίζουμεελεύθερα και διαθέσιμα άτομα του άλλου φύλου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσουμε τονιδανικό σύντροφο!

 

Κατοχύρωση θέσης στο chrysa@sexelixis.gr

*Προσοχή: θέσεις περιορισμένες, κατοχυρώστε έγκαιρα