Η Παρασκευή μας δημιουργεί πιο ευχάριστη διάθεση και μια τάση να ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς και να χαλαρώσουμε, καθώς εκτός του ότι είναι η τελευταία μέρα του καλοκαιριού βρισκόμαστε προ των πυλών του Σαββατοκύριακου.

Παρ’ όλα αυτά δεν ξεσηκωνόμαστε. Είμαστε πιο πρακτικοί, αφοσιωμένοι στους στόχους και τις επιδιώξεις μας, χωρίς να βιαζόμαστε και να μας πιάνει ανυπομονησία να γίνουν πράγματα. Έχουμε θέληση, πείσμα κι αντοχή και βαδίζουμε αργά, σταθερά, σιγουρεύοντας το κάθε βήμα μας, αποφεύγοντας έτσι να βάλουμε σε κίνδυνο όσα μέχρι τώρα έχουμε κατακτήσει.

Από την άλλη, αυτό που μας νοιάζει είναι να περάσουμε καλά, να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής και όλα αυτά που κάνουν όμορφη την καθημερινότητά μας. Παράλληλα, το κλίμα είναι πιο αισθησιακό και μας βγάζει μια έντονη ερωτική τάση.

Οι επιθυμίες μας είναι πολλές και μας κάνουν πιο επίμονους για να τις πραγματοποιήσουμε. Αν είμαστε σε σχέση, ενδεχομένως να βγάλουμε κτητικότητα προς το ταίρι μας. Επαγγελματικά, σημαντικό κίνητρο είναι η υλική εξασφάλισή μας και η κάλυψη των αναγκών μας και μόνο σε αυτή τη βάση συζητάμε ή θα προχωρήσουμε σε συμφωνία.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας και του Σαββατοκύριακου από την Κατερίνα Γλύμπη,.

Κριός

Οι ανάγκες που προκύπτουν απαιτούν κι άλλα μέτρα από σας κι εφ’ όσον με το πρόγραμμα και τη σφιχτή οικονομική πολιτική δεν τα πάτε και πολύ καλά, ενδεχομένως να ψάξετε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο πάντως οι πιθανότητες να εμφανιστεί μια ευκαιρία για επιπλέον χρήματα είναι περισσότερες. Δεν αποκλείεται, επίσης, να σας κάνουν μια πρόταση που θα αφήσει αρκετά ικανοποιημένους. Σεξουαλικά η όρεξή σας θα είναι μεγάλη και με το πάθος να σας κατακλύζει, δε θα διστάσετε να κάνετε κίνηση προς το πρόσωπο που σας ελκύει. Θα καταβάλετε αρκετή προσπάθεια όμως να το καταφέρετε. Η Κυριακή σας θέλει πιο επικοινωνιακούς και ανοιχτούς σε νέες προοπτικές, είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές.

Ταύρος

Την Παρασκευή αλλά περισσότερο το Σάββατο, θα νιώθετε πιο δυνατοί και σίγουροι και οτιδήποτε επιθυμείτε θα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε, αρκεί να το βάλετε στόχο. Θέληση και πείσμα άλλωστε έχετε από γεννησιμιού σας και τίποτα δεν είναι ικανό να σας αλλάξει γνώμη και μυαλά. Ερωτικά, διανύετε μια από τις καλύτερες περιόδους σας και όπου κι αν πηγαίνετε τραβάτε το ενδιαφέρον πάνω σας. Αν ακόμα δεν έχετε βρει εκείνο το πρόσωπο που θα σας εμπνέει εμπιστοσύνη και ωριμότητα για να βασιστείτε και να δημιουργήσετε κάτι πιο σταθερό, τώρα οι πιθανότητες είναι περισσότερες. Την Κυριακή θα χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι και να μην απορρίψετε ούτε όμως και να αποδεχτείτε μια πρόταση που ενδεχομένως να σας γίνει, αν πρώτα δεν την ερευνήσετε.

Δίδυμοι

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο θα καταπιαστείτε με κάποιες εργασίες ή δουλειές του σπιτιού που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν, ωστόσο, δε θα ξεπεράσετε τα όριά σας και θα βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε αλλά και να δείτε και δυο τρία πολύ δικά σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να μάθετε κάτι αυτές τις μέρες που θα αφορά σε γνωστό ή συνάδελφό σας που θα σας κάνει να γελάσετε. Η Κυριακή είναι η μέρα σας και θα τη χαρείτε δεόντως, αφού θα βγείτε να ξεσκάσετε, θα συναντήσετε ανθρώπους που διασκεδάζετε με την παρέα τους κι ενδεχομένως να γνωρίσετε και καινούργιους που θα κινητοποιήσουν την περιέργειά σας. Ερωτικά, ελκύετε, αλλά δε νιώθετε ότι είναι ώρα να… αποκατασταθείτε γι’ αυτό απολαμβάνετε την ελευθερία σας.

Καρκίνος

Η Παρασκευή θα είναι χαλαρή και θα την περάσετε με τη συντροφιά των φιλικών ή άλλων αγαπημένων σας προσώπων, ενώ δεν αποκλείεται για το βράδυ να έχετε κλείσει συνάντηση με έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να σας παρέχει υλικές βοήθειες ή προσβάσεις σε έναν συγκεκριμένο κύκλο που θα σας ανοίξει αρκετές επαγγελματικές προοπτικές. Κοινωνικότατοι, πρόσχαροι αλλά και ερωτικοί θα είστε και το Σάββατο, που ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε ότι όσο περισσότερο ανοίγεστε, τόσο αυξάνετε και το εύρος των επιλογών σας. Την Κυριακή θα είστε πιο εσωστρεφείς, ενώ σκέψεις και συναισθήματα θα εναλλάσσονται συνεχώς και αυτό κάπου θα σας κουράσει. Από την άλλη, μια πληροφορία που θα σας εκμυστηρευτούν, θα σας επηρεάσει αρκετά και ίσως σας σπρώξει σε μια συγκεκριμένη κίνηση.

Λέων

Αρκετά θα είναι τα επαγγελματικά θέματα που πρέπει να διευθετήσετε και θα σας κρατήσουν απασχολημένους σχεδόν το μεγαλύτερο κομμάτι της Παρασκευής. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να έρθετε και σε αντιπαράθεση με έναν ανώτερό σας, καθώς θα θεωρήσετε τις απαιτήσεις του μεγάλες ή η ξεροκεφαλιά του και η άρνησή του να κάτσει να συζητήσετε θα σας εκνευρίσει. Ερωτικά, όμως, ευνοείστε αρκετά και ενδεχομένως το Σάββατο να τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου που μπορεί να έχει και κοινωνική θέση ή ισχύ. προθέσεις σας μάλλον δεν συμπίπτουν γι’ αυτό και δεν προχωρούν. Την Κυριακή, αν κυκλοφορήσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με αρκετούς και διαφορετικούς ανθρώπους που ίσως σας φανούν χρήσιμοι.

Παρθένος

Την Παρασκευή, με πρακτικό και λογικό πνεύμα θα προσπαθήσετε να χειριστείτε επαγγελματικά ή προσωπικά σας θέματα και κυρίως χωρίς βιασύνη. Μέσα από μια συζήτηση με ένα γνωστό ή συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να βγάλετε λαβράκι ή να πάρετε μια χρήσιμη πληροφορία σχετική με μια υπόθεσή σας. Το Σάββατο μάλιστα, μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιο άτομο που μπορεί να σας δώσει βοήθειες που θα σας λύσουν τα χέρια. Την Κυριακή, δεν αποκλείεται να κάνετε μια συζήτηση που αφορά σε επαγγελματική πρόταση ή ιδέα για την οποία θα ζητήσετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, για τις αρμοδιότητες που θα αναλάβετε ή τις προοπτικές ανέλιξης που υπάρχουν. Ερωτικά, διανύετε μια ευνοϊκή περίοδο, οπότε να είστε προσεκτικοί γιατί μια απερισκεψία ίσως σας κοστίσει σε χρόνο και ενέργεια.
 

Ζυγός

Την Παρασκευή ενδεχομένως να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία να βελτιώσετε προσωρινά την οικονομική σας κατάσταση, ώστε να μπορέσετε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, όμως δεν είναι αρκετό, αφού το να έρχεστε «ίσα βάρκα, ίσα νερά» σας δημιουργεί ανασφάλεια, οπότε καλό θα ήταν να εντατικοποιήσετε τους ρυθμούς σας για να βρείτε τρόπους αύξησης των εσόδων σας. Το Σάββατο θα ξεχάσετε τα πάντα, καθώς ένα πρόσωπο θα μονοπωλήσει ερωτικά το ενδιαφέρον σας και μάλιστα υπάρχουν και προοπτικές εξέλιξης σε κάτι παραπάνω, αν επιμείνετε ή πιέσετε περισσότερο. Την Κυριακή θα είστε σε κίνηση, θα ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, θα έρθετε σε επαφή με γνωστούς και φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μια συχνή επικοινωνία με άτομο που θα γνωρίσετε.

Σκορπιός

Την Παρασκευή, κυρίως όμως το Σάββατο, η δημοτικότητά σας θα εκτοξευθεί, θα σας προσεγγίσουν αρκετά πρόσωπα είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ερωτικούς κι εσείς θα απολαύσετε το ενδιαφέρον που θα συγκεντρώσετε, εκτός αν κάποιο από αυτά γίνει πιεστικό, όπου εκεί θα αναγκαστείτε να βγάλετε τον αυστηρό εαυτό σας για να μπει στη θέση του. Οι επιλογές που έχετε πάντως είναι αρκετές και βοηθούν στο να διαλέξετε όποιο θεωρείτε κατάλληλο για να σταθεί επάξια δίπλα σας. Αν είστε σε σχέση, το πείσμα του ανθρώπου σας σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα σας αγανακτήσει. Την Κυριακή θα ερευνήσετε κάποιες εναλλακτικές, οικονομικές ή ερωτικές και θα είστε πιο πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέες τακτικές, αλλά και εμπειρίες για να καλύψετε ορισμένες επιθυμίες σας.

Τοξότης

Αρκετά θα είναι τα θέματα στη δουλειά σας, την Παρασκευή, που χρειάζεται να διευθετήσετε και δεν αναβάλλονται, οπότε δε θα σηκώσετε κεφάλι μέχρι να τα τελειώσετε. Είναι πιθανό όμως αυτή η πίεση να σας εξαντλήσει, οπότε το βράδυ το μόνο που θα θέλετε είναι να δειπνήσετε και να ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε. Το Σάββατο θα κινηθείτε σχεδόν συντηρητικά, εξοικονομώντας δυνάμεις και χρήματα γι’ αυτό και είναι πιθανό να καλωσορίσετε τον Σεπτέμβριο στο… σπίτι σας. Την Κυριακή, θα υπάρξει μια διχογνωμία με τον άνθρωπό σας και ενδεχομένως να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα, οπότε είναι προτιμότερο να σταματήσετε τη συζήτηση. Αν όμως είστε μόνοι, θα σας ξεσηκώσει μια γνωριμία με πρόσωπο που, εκτός από εμφάνιση, έχει και μυαλό. Αλλά, είναι πιθανό, σαν αέρας, να μπει και να βγει από τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο θα έχετε μια στάση σαν να έχετε λύσει όλα τα θέματά σας και το μόνο που σας απασχολεί είναι πώς θα περάσετε το βράδυ σας. Ενδεχομένως να νιώθετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις ή τις επιλογές σας που αφορούν είτε σε επαγγελματικά ανοίγματα είτε στα ερωτικά σας. Αν είστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας, ενώ θα απολαύσετε τη συντροφιά φίλων και άλλων αγαπημένων σας προσώπων. Αν είστε μόνοι, μια καινούργια κατάκτηση είναι πιθανή σε έξοδό σας. Την Κυριακή, θα ασχοληθείτε κυρίως με δουλειές του σπιτιού και ζητήματα της καθημερινότητας. Δεν αποκλείεται όμως και μια μικρή αδιαθεσία, αλλά, με καλό φαγητό, παραπάνω ύπνο και ξεκούραση, γρήγορα θα συνέλθετε.

Υδροχόος

Την Παρασκευή θα είστε κάπως πιο αυστηροί ή ξεροκέφαλοι απέναντι σε κάποιες απαιτήσεις που θα προβάλλει πρόσωπο της οικογένειάς σας γιατί μόνο έτσι θα του βάλετε φρένο. Μπορεί να υπάρξει μια υποχώρηση από την πλευρά του, αλλά να ξέρετε ότι θα επανέλθει δριμύτερο κάποια άλλη στιγμή. Το Σάββατο θα καλύψετε κάποιες βασικές ανάγκες του σπιτιού σας, ίσως κάνετε και κάποιες αλλαγές, ώστε να φρεσκάρετε τον χώρο σας ή να γίνει πιο λειτουργικός, ενώ ενδέχεται να ξεφορτωθείτε κιόλας αντικείμενα που πλέον δε χρησιμοποιείτε. Την Κυριακή θα είστε κοινωνικοί κι ευδιάθετοι. Θα βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, θα ανταλλάξετε σχόλια, φιλοφρονήσεις και ιδέες, ενώ, αν βρεθείτε στον κατάλληλο χώρο, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας ελκύσει με την φυσική του παρουσία αλλά και την εξυπνάδα του.
 

Ιχθείς

Την Παρασκευή θα καταπιαστείτε με διάφορα γραφειοκρατικά ή θέματα της καθημερινότητάς σας που είχατε αφήσει εκκρεμή, ενδεχομένως και πριν τις διακοπές σας, ίσως επειδή σας πιέζουν και δεν έχετε τα χρονικά περιθώρια να τα αναβάλλετε. Τουλάχιστον όμως θα ξενοιάσετε και θα ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, πιο ευχάριστα. Το Σάββατο, κάποιες πληροφορίες που θα μάθετε θα σας βοηθήσουν να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στη δουλειά σας ή να καταλάβετε περισσότερο το χαρακτήρα ενός προσώπου με το οποίο συναλλάσσεστε σε συχνή βάση. Την Κυριακή, μια αναστάτωση στο σπίτι είτε με μια απρόσκλητη επίσκεψη που θα δεχτείτε είτε με ένα ζήτημα που θα προκύψει με την οικογένειά σας, όπου το κάθε μέλος θα έχει και διαφορετική άποψη και δε θα μπορείτε να βγάλετε άκρη.

Πηγή: astrologos.gr