Νησιά που προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση επέλεξαν αρκετοί επώνυμοι Ελληνες για να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους. Ειδικά όσοι είναι γονείς ήθελαν ένα μέρος που θα τους εξασφαλίζει λιγότερη «βαβούρα». Κουφονήσια και Ιθάκη είναι φέτος από τα νησιά όπου «άραξαν» αρκετοί celebrities, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά εξερευνώντας και τα μυστικά τους.Η Ελένη Μενεγάκη άφησε για λίγο την αγαπημένη της Ανδρο και μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά πήραν άρωμα από... τις υπόλοιπες Κυκλάδες.

Ο φακός του Secret τούς εντόπισε στα Κουφονήσια, όπου και διέμειναν σε ένα όμορφο σπίτι, ενώ έκαναν καθημερινές αποδράσεις με το φουσκωτό τους. Εκεί απόλαυσαν τις διακοπές τους και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη. Το ζευγάρι μαζί με την κόρη τους, Ισμήνη, ξεκίνησαν από τα Κουφονήσια με σκοπό να περάσουν ξέγνοιαστες και οικογενειακές στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της πρωτεύουσας.

Στον ίδιο τόπο συνάντησαν και τη Ζέτα Δούκα, που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του διαλείμματος από την περιοδεία της παράστασης «Γοργόνες και μάγκες», στην οποία πρωταγωνιστεί, και με τη 2 ετών κόρη της, Θάλεια, ευχαριστήθηκαν παιχνίδι στα καταγάλανα νερά. Εκεί ανανεώνει το ραντεβού της κάθε χρόνο η Ελενα Τσαβαλιά, που λατρεύει τα Κουφονήσια και μαζί με τον γιο της, Χάρη, περνούν όμορφες στιγμές, ενώ τις Δευτέρες υποδέχονται τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος κάνει ταξίδι-αστραπή για να βρεθεί κοντά τους, καθώς την επόμενη ημέρα επιστρέφει λόγω των παραστάσεων στο «Δελφινάριο».

Ο Γιώργος Τσαλίκης επέλεξε την Αντίπαρο για να χαλαρώσει με τη σύζυγό του, Δώρα, και τα τρία παιδιά τους. Ο τραγουδιστής δεν σταματούσε να παίζει στη θάλασσα με τα παιδιά του, αφού αυτό είναι κάτι που τον ξεκουράζει. Η Δώρα, από την άλλη, χαιρόταν τον ήλιο, ενώ υπήρχαν και στιγμές που οι δυο τους έδειχναν πόσο τρυφεροί είναι μεταξύ τους. Στην Αντίπαρο παραθερίζει και η Ζέτα Μακρυπούλια με τους καλούς φίλους της, Νίκο Μουτσινά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στην Τήνο βρέθηκαν πρόσφατα ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Ο γνωστός ερμηνευτής και η εντυπωσιακή ηθοποιός απόλαυσαν τις διακοπές τους, παρέα με τον σκύλο τους! Στην Ιθάκη βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου. Σε ένα νησί που λατρεύει να επισκέπτεται, αλλά και να φωτογραφίζει. Η γοητευτική δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους φίλους της στο Ιnstagram όμορφες στιγμές, με τη θέα να κλέβει την παράσταση. Στη Ρόδο, τη γενέτειρά της, βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μετά τις διακοπές στη Μύκονο, τη Σύρο και τα Κουφονήσια, επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί για να απολαύσει κάποιες ήρεμες στιγμές. Στο νησί έχει πολλές φίλες, με τις οποίες διασκεδάζει κάθε βράδυ, ενώ «κολλητή» της παρέα είναι η αδελφή της, Κατερίνα, με την οποία επισκέφθηκε την κοιλάδα με τις πεταλούδες για μια ακόμα φορά. Στα Χανιά μαζί με τον σύντροφό της παραθερίζει η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια που είδε πέρσι τον Μιχάλη Μουρούτσο στη... θέση της, αφού ο χρυσός Ολυμπιονίκης συμμετείχε στο «Survivor», απολαμβάνει τις διακοπές της και φωτογραφίζεται σε σέξι πόζες. Βρέθηκαν και οι δύο στη Σκιάθο, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ο Λευτέρης Πανταζής ερμήνευσε αξέχαστες επιτυχίες στο «Μπούρτζι», ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Σκιάθου. Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός, που κατάγεται από το νησί των Σποράδων, βρέθηκε εκεί σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του, καθώς ετοιμάζεται να κάνει νέο βήμα δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, στον Alpha.