Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατακτήσει το NBA αλλά και τις καρδιές όλων, είτε ασχολούνται με το μπάσκετ είτε όχι, αφού η φήμη του «καλού παιδιού» επιβεβαιώνεται συχνά από τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση ξεκούρασης και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε λοιπόν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, συντροφιά με την αγαπημένη του, Mariah Riddlespringer. Ο Ελληνας φόργουορντ επισκέφθηκε όλα σχεδόν τα διάσημα αξιοθέατα της Ρώμης και φυσικά το Κολοσσαίο, όπου πόζαρε αγκαλιά με την κοπέλα του και το… λαμπερό του χαμόγελο, ανεβάζοντας στη συνέχεια τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η χαρά του δεν κρύβεται και πώς να μην είναι χαρούμενος αφού είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη (NBA), αλλά είναι και πολύ ερωτευμένος με την αγαπημένη του, Mariah.

Πρόκειται για ένα παιδί που γεννήθηκε στα Σεπόλια, σε ένα φτωχό σπίτι, και μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια ενασχόλησης με το μπάσκετ μπήκε στους κορυφαίους. Όμως, εκτός από το NBA και τον σεβασμό όλων, ο Γιάννης έχει κατακτήσει και την καρδιά της Mariah Riddlespringer, με την οποία φαίνεται πως είναι πολύ αγαπημένοι και αχώριστοι.

Αν και δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Ο Γιάννης και η Mariah μένουν μαζί στο Μιλγουόκι και θα τους δείτε παντού… μαζί. Ο Γιάννης έφερε την αγαπημένη του και στην Ελλάδα, για να της δείξει πού μεγάλωσε και να της μάθει λίγα πράγματα από την ελληνική κουλτούρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μπήκαν μαζί και στο λεωφορείο που έπαιρνε ο Γιάννης για να κυκλοφορεί στην Αθήνα.

Το ζευγάρι δείχνει πολύ αγαπημένο και φαίνεται πως η σχέση τους θα κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. Μάλιστα, τη μελαχρινή κοπέλα έχει γνωρίσει ολόκληρη η οικογένεια του Γιάννη και διατηρεί με όλους άψογες σχέσεις. Οσο για το ποια είναι η Mariah Riddlespringer; Γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον Γιάννη. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο αθλητισμός ήταν στο DNA της, αφού και ο μπαμπάς της ήταν αθλητής. Οσο σπούδαζε στο Rice University, έπαιζε βόλεϊ και μάλιστα ήταν πολύ καλή, ενώ ήταν και αθλήτρια του ακοντισμού στην ομάδα του πανεπιστημίου.