Δεν είναι η πρώτη φορά που οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής, έρχονται στην Αθήνα όμως αυτή η φορά αναμένεται να είναι ξεχωριστή. Άλλωστε δεν είναι τυχαίος ο τίτλος «Once in a lifetime».

Το Καλλιμάρμαρο Στάδιο είναι ο ιδανικό χώρος για να παρουσιάσουν σε σύμπραξη με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (KOA), μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους με συμφωνικό ήχο.

«Δεν θα είναι μια απλή συναυλία, αλλά ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, μια ξεχωριστή εμπειρία όχι μόνο για το κοινό αλλά και για εμάς τους ίδιους», δήλωναν τον περασμένο Μάιο στη συνέντευξη Τύπου, δύο από τα μέλη του γκρουπ, ο κιθαρίστας Ρούντολφ Σένκερ και ο τραγουδιστής Κλάους Μάινε δίνοντας το στίγμα της αποψινής βραδιάς.

«Νιώθουμε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε αυτό το μέρος, αλλά και που θα συναντήσουμε οικεία πρόσωπα που τα γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας του '90. Το Καλλιμάρμαρο είναι από μόνος του ένας λόγος για να βαφτίζεις τη συναυλία «once in a lifetime concert». Βέβαια πάντα παίζαμε σε υπέροχα μέρη, όπως ο Λυκαβηττός, απλώς αυτή τη φορά η ιστορία του μνημείου και η σύμπραξη με την κλασική μουσική κάνουν τη συναυλία μοναδική», τόνισαν.

Την αποψινή συναυλία ανοίγει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, παρουσιάζοντας με συμφωνικό ήχο, κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των διάσημων Σκορπιών. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει το θρυλικό συγκρότημα για ένα δίωρο εκρηκτικό live. Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο vipnews.gr