Η Νάνα Μούσχουρη παρουσίασε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μία μοναδική μουσική βραδιά, με τίτλο «Έναν μύθο θα σας πω». Φέτος, επανήλθε με μία μεγάλη συναυλία για να ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς της 60χρονης πορείας της στο τραγούδι που ξεκίνησε με το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και συνεχίστηκε με μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως τα «White Rose of Athens», «Α force de prier», «Au cœur de septembre» και «Le temps des cerises».

Έχοντας ξεκινήσει από την Ελλάδα, πριν από 60 χρόνια, για να διαγράψει λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, η ερμηνεύτρια με τη χαρακτηριστική φωνή έχει δώσει πάνω από 10.000 παραστάσεις στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου, από την Όπερα του Παρισιού, το Royal Albert Hall του Λονδίνου και τη Φιλαρμονική του Βερολίνου, έως το Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, την Όπερα του Σίδνεϊ και το Teatro Monumental στη Χιλή.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, του οποίου η διεθνής ερμηνεύτρια είναι αρωγός από την πρώτη χρονιά της ίδρυσής του, το 1990, ενώ, το 2017, ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ». Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Δείτε τις φωτογραφίες στο  vipnews.gr