Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ήταν προσκεκλημένη στα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου «Nammos Village» στην Ψαρρού και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το στιλ και την κορμάρα της.

Φορώντας λευκό τοπ που άφηνε ακάλυπτο το στομάχι της και μαύρη σατέν παντελόνα με σχίσιμο στο πόδι η εκρηκτική κουκλάρα με καταγωγή από την Χονολουλού, της Χαβάης.

Η πανέμορφη Nicole διασκέδασε με την ψυχή της και όλοι την χάζευαν. Την ώρα που στην σκηνή βρισκόταν ο Βρετανός καλλιτέχνης Tony Myers, η Nicole, η οποία εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με την υποκριτική, χόρευε και φώναζε δυνατά ότι της αρέσει πολύ και ότι περνάει τέλεια.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και η πρώην X Factor, Nicole Scherzinger πραγματοποίησε στη Μύκονο μια φωτογράφηση που φιλοξενήθηκε σε αρκετά διαδικτυακά έντυπα, και έτσι με αυτό τον τρόπο έκτος από τους 3.5 εκατομμύρια φίλους της που την ακολουθούν στο Instagram είδαν και οι υπόλοιποι το γαλάζιο του Αιγαίου, και το λευκό του νησιού των ανέμων. Απολαύστε την συνέχεια του άρθρου στο Lifeviews.gr