Πρόκειται για 30χρονο μοντέλο Melissa Satta με καταγωγή, τόσο από την Ιταλία, όσο και τις ΗΠΑ, με σπουδές στις επικοινωνίες.

Ακολουθεί καριέρα ως τηλεοπτική παρουσιάστρια και έχει υπάρξει κοπέλα και του μεγάλου Ιταλού διεθνή επιθετικού Κριστιάν Βιέρι, ο οποίος έχει ήδη αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά και του Τζον Κάριου.

Τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον Γερμανογκανέζο ποδοσφαιριστή, με τον οποίο πριν από μερικούς μήνες απέκτησαν ένα γιο.

Η Melissa Satta είχε επίσης παλιότερα επαγγελματικά πάρε δώσε και με το ΝΒΑ, αφού με τον Κόμπι Μπράιαντ είχαν πάρει μέρος σε κινηματογραφικά γυρίσματα που έγιναν στην Ρώμη.

H 32χρονη καλλονή εχει ποζάρει για τα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά της Ευρώπης, όπως το αυστριακό αθλητικό περιοδικό «Sport», με το εντυπωσιακό μοντέλο να ποζάρει με ένα άκρως αισθησιακό μπικίνι, στο maxim, αλλά και στο «GQ», μαζί με τον σύντροφο της.

Η καυτή παρουσιάστρια και σύντροφος της Κρις Μπόατεγκ απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στην Σαρδηνία με την μελαχρινή να κρατάει τον ανδρικό πληθυσμό στην… τσίτα, με το κορμί της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Lifeviews.gr