Mετά το δύσκολο χωρισμό των δύο star πριν από δυο χρόνια και αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες, η Angelina κρατούσε την κηδεμονία των έξι παιδιών, με τον 52χρονο ηθοποιό να συμφωνεί να επισκέπτεται τα παιδιά του αραιά και μόνο στο σπίτι της Jolie.

Εδώ και αρκετό διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες πως η Χολιγουντιανή σταρ ήθελε να μετακομίσει με τα παιδιά της στο Λονδίνο λόγω των πολύωρων γυρισμάτων που θα έχει με την ταινία «Maleficent 2» με τον Brad Pitt να αντιδρά και να ζητά ξανά την κηδεμονία των παιδιών.

Η Angelina, συγκεκριμένα, του είχε πει πως βρήκε ένα σπίτι λίγο έξω από το Λονδίνο για να μένουν μαζί ώσπου να τελειώσουν τα γυρίσματα, και προκειμένου να τον πείσει του είπε πως θα έχει την δυνατότητα να περάσει μαζί τους περισσότερο χρόνο το καλοκαίρι.

Οι προσπάθειες του Brad όμως συνεχίστηκαν και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Ο διασημος ηθοποιος, με τη βοήθεια των νομικών συμβούλων και των δυο πλευρών, κατάφερε να κρατήσει τα παιδιά στο Λος Άντζελες, την περίοδο που η πρωταγωνίστρια θα βρίσκεται στο Λονδίνο.

«Ο Brad πήρε επιτέλους τα παιδιά και είναι πολύ χαρούμενος με αυτό», ανέφερε ένας οικογενειακός φίλος στο In Touch.

Δείτε ακόμα:

Δείτε την πιο «καυτή» γιαγιά του κόσμου (pics)

H Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφήθηκε στην πισίνα

Παίκτρια του Power of Love με κοιλιακούς φέτες

Η Μίνα Αρναούτη είναι «καυτή» και πάει σε πάνελ lifestyle εκπομπής (pics)