Τo twitter την αποκαλεί «Ελληνίδα Beyonce», ενώ οι «New York Times» υποστηρίζουν πως έχει τον αέρα της Shakira! Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, που µε το «Fuego» στον τελικό της Eurovision, όπου κατετάγη δεύτερη, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και θεωρείται πλέον το πιο δηµοφιλές καλλιτεχνικό πρόσωπο της Ευρώπης.

Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να κλείσει στόµατα και να φέρει µια ξεχωριστή επιτυχία στην Κύπρο, αποδεικνύοντας πως έχει θέληση και τσαγανό. Η εντυπωσιακή της εµφάνιση πάνω στη σκηνή κατέκτησε τους Ευρωπαίους, που την ψήφισαν ως τη δεύτερη καλύτερη. Μπορεί να έχασε το τρόπαιο στο «τσακ», αλλά η ίδια νιώθει νικήτρια.

Η εκτόξευση της αγαπηµένης τραγουδίστριας ωστόσο δεν σταµατά εκεί. Το όνειρό της φαίνεται πως αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Μετά το Artistic Award που κατέκτησε για την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, το «Fuego» δύο ηµέρες µετά την ολοκλήρωση του µεγάλου τελικού της Eurovision βρισκόταν στην 11η θέση των... παγκόσµιων charts!

Επίσης, την ηµέρα που εµφανίστηκε στη σκηνή για να κάνει την πρώτη της πρόβα, είχε 420.000 followers στο instagram , ενώ αυτή τη στιγµή έχει φτάσει τους 620. 000 followers, που συνεχώς αυξάνονται. Η ίδια, σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», νιώθει ευλογηµένη και ευτυχισµένη και αυτό που είπε σε πολύ κοντινό της πρόσωπο είναι πως τώρα θέλει να δουλέψει ακόµα πιο σκληρά.

Αλλωστε, το έχει αποδείξει πολλές φορές πως µπορεί να εργάζεται αµέτρητες ώρες, για να έχει το επιθυµητό αποτέλεσµα. Η Ελένη Φουρέιρα αγαπά αυτό που κάνει, το στηρίζει και αυτό είδαν στη Λισαβόνα όσοι την απόλαυσαν από κοντά. Ετσι, ένα γεµάτο καλοκαίρι έρχεται για την όµορφη τραγουδίστρια, καθώς έχει ήδη κλείσει εµφανίσεις σε µεγάλους συναυλιακούς χώρους στην Ευρώπη.

Μάλιστα, σύµφωνα µε πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει ένα ακόµα βήµα στην καριέρα της, καθώς ετοιµάζει αγγλόφωνα τραγούδια. Μια καριέρα που ήθελε και που τώρα µπορεί να κάνει. 

Πηγή: Secret