Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομματά, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής και η πανέμορφη ηθοποιός όχι μόνο συγκατοικούν, αλλά έχουν γνωρίσει και τους γονείς ο ένας του άλλου. Η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια έχει γνωρίσει την οικογένειά του και μάλιστα της έχουν τεράστια αδυναμία, αφού βλέπουν τον γιο τους να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Από την άλλη, και ο ποδοσφαιριστής γνώρισε τους γονείς της, που ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και ποτέ δεν έχουν ξαναδεί την κόρη τους να λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μόνο τυχαίο δεν είναι ότι το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει από το πρώτο διάστημα, αφού στην περίπτωσή τους ισχύει αυτό που λέμε… κεραυνοβόλος έρωτας.

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της έχει δηλώσει για τον σύντροφό της ότι «με τον Γιώργο είναι όλα τέλεια και πολύ όμορφα», που αποδεικνύουν πως ζει τον έρωτα της ζωής της στο πλευρό του δημοφιλούς αθλητή.

Η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος, μάλιστα, προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού επιλέγουν να συχνάζουν σε μέρη όπου δεν υπάρχουν φωτογράφοι, ενώ τις περισσότερες μέρες προτιμούν να μένουν σπίτι του ποδοσφαιριστή στα νότια προάστια και να παρακολουθούν αγαπημένες ταινίες. Πριν από λίγες μέρες, γύρισαν από την Τουρκία, όπου έμεναν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις για το επαγγελματικό της μέλλον, αφού, όπως έχει εκμυστηρευθεί, θα ήθελε πολύ να παίξει σε κάποια θεατρική παράσταση.